Facem două fapte bune în luna cadourilor?

By | December 6, 2017

Am fost un copil foarte bolnăvicios și știu cât de mult au pătimit ai mei, stând lângă mine pe un scăunel incomod, prin cine-știe-ce spital. Și asta se întâmpla când nici măcar nu existau smartphone-uri.

Acum recunosc că cea mai mare temere a mea este să nu ajung și eu vreodată pe acel scăunel. Din această cauză am donat pentru MagicHome fără să stau pe gânduri. Cei de la MagicHome vor să construiască o casă în care orice părinte cu copilul internat să poată să se odihnească în condiții umane.

Am ales donația recurentă, pentru că știu că va fi nevoie de bani și după ce noul centru va fi construit. Puteți dona și voi 2€ pe lună, trimițând cuvântul MAGIC prin SMS la 8844.

Al doilea proiect de suflet este ShoeBox. Dacă aveți o cutie goală prin casă o puteți umple cu dulciuri, articole școlare sau haine, pentru a face un copil fericit. După ce o umpleți, o puteți lăsa într-una din locațiile din țară sau din lume. Va fi al treilea an în care participăm și nu pot să spun decât că ne simțim foarte împliniți după ce predăm cutiile. Între timp i-am molipsit și pe cei din jur. Așa arăta Dusterul lui Moș Crăciun anul trecut:

Deci, ce ziceți? Facem două fapte bune luna aceasta? Sau măcar una 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: