Feriti-va de hârburi in trafic

By | June 29, 2011

Prima data am citit despre tipul asta de schema pe un blog acum cateva luni. Cand am citit eu, infractorii foloseau un Hyundai i10 alb. Acum ori s-au apucat mai multi de meseria asta, ori au trecut de la Hyundai la Dacia. Ideea e foarte simpla. Ai cedeaza, vrei sa intri pe o strada pe care circula vre-un jaf d-asta de masina, cel de la volan iti face semn sa te bagi, dupa care intra in tine.

De aici incepe tiganeala. Tu esti de vina, celalat isi cheama cativa prieteni ptr. intimidare si incearca sa scoata bani de la tine ca sa nu se ajunga la politie. Eventual chiar iti spun ca se ocupa cu asta. Nu prea ai ce sa faci. O cunostinta a patit-o recent:

B-12-YPF o dacie rapciugoasa 1300 culoare un grena inchis
sofer Nedelcu Mihai, omu e cam retard nu vb mult, are o fata rosie de alcoolic cam pe la 35 de ani
intersectia de la Brancoveanu din fata la MC

instantaneu a sunat un prieten care a venit in 1 minut sa “inspecteze” situatia

cand ajungi la asigurator se prezinta al 3-lea si anume ‘varul’ accidentatului care e foarte ‘doxat’ si care iti spune cat te costa sa nu mergeti la politie sa o faceti amiab .. dar se intinde la sute chiar mii de euro
varul are un Peugeot 407

 

Singurul lucru pe care-l pot face victimele este sa imprastie vestea. Si ca sfat ar fi sa nu accepte negocierea cu ei. Si sa-i calce pe cap.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: