Cine ar fi crezut că cei mai credincioși primari din lume sunt de fapt niște torționari?

By | July 12, 2023

Eu unul sunt șocat să aflu că preacurata, preanevinovata, preaneprihănita și imaculata Gabriela Vrânceanu Firea Pandele are legături cu căminele groazei. Cine ar fi crezut că cea mai bună prietenă a sa administra un azil în care bătrânii erau torturați? Cine ar fi crezut că sora Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele a fost șefa Asistenței Sociale din Voluntari cât timp se petreceau abuzurile? Cine ar fi crezut că toate aceste monstruozități s-au petrecut în Voluntari, unde este primar preacinstitul domn Pandele, soțul Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele?

Ați văzut doar câte icoane au în casă cel mai credincios cuplu de primari din lume… doar sunt oameni credincioși… nu ar face ei așa ceva.

Eu m-am tot uitat la televizor și prin presă și doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele întotdeauna avea cruciuliță la gât, pusă pe deasupra hainei. Iată, în poza de mai jos poartă chiar două cruciulițe, să fie. Întotdeauna apărea și o biblie într-o poză oficială cu ea în biroul ei. Întotdeauna erau și niște icoane în fundal. Chiar așa, să fi fost toate de fațadă?

Chiar așa? Doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele să fie de fapt o impostoare cu complicitatea căreia bătrânii neajutorați erau torturați în azile, în timp ce ea zâmbea la televizor și poza în protectoarea dreptății?

Chiar așa? Doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele să tortureze niște oameni fără apărare care făceau parte tocmai din segmentul de vârstă care i-a acordat credul votul pentru Primăria Generală?

Chiar așa? Să se lepede da Firea și Pandele până și domnii de la BOR (sfinți și ei, de altfel!), care pe vremurile când Firea era primar, au primit 10 milioane de euro de la duamna Firea?

Nu pot să cred așa ceva …

 

P.S: M-am uitat la câteva articole pe subiectul căminelor groazei și mi s-a întors stomacul pe dos. Nu vă recomand.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: