PlayStation 5 este acum la cel mai bun preț ever

By | July 11, 2023

Dacă vreți un PlayStation 5, acum este momentul. Sau mai bine zis, acum este cel mai bun moment.

Sony a anunțat că în perioada 1 – 15 iulie, consola PlayStation 5 standalone poate fi achiziționată la prețuri speciale din magazinele partenerilor oficiali participanți la promoție.

Concret:

O găsiți în stoc și la Orange, oficial la 2405 lei pe cea cu disc. Am înțeles că dacă sunteți clienți Orange și aveți puncte de fidelitate șamd, aveți șanse s-o luați chiar și mai ieftin.

Dacă o luați, părerea mea este ca nu are rost să dați 2.300 de lei pe varianta digitală. Pentru 100 de lei în plus, cumpărați-o direct pe cea asimetrică, cu disc. La fel de bine, din punctul meu de vedere, nu este musai necesar să aveți două controllere. Noi am cumpărat 2 controllere la PS4 crezând că vom juca în multiplayer de vom rupe, dar în realitate nu am făcut niciodată asta.

Știți probabil că este o întreagă telenovelă cu PlayStation 5, pentru care Sony nu a putut asigura stocuri pe măsura cererii încă de la momentul lansării. Drept urmare, prețul consolei a fost mereu ridicat, pentru că cererea era mai mare decât oferta. Au apărut imediat și speculanții care le-au cumpărat pe canal oficial și le-au repus imediat la vânzare la preț crescut.

Ba chiar prin toamna anului trecut, Sony a anunțat că vor crește prețurile oficiale pentru PS5 și atunci am cumpărat și eu PS5 + God Of War la 3.000 lei. Acum acest pachet este 2.800 lei. Nu-mi pare rău. M-am jucat de cei 200 de lei din toamnă și până acum.

Acum pare că acele vremuri de haiducie au trecut. Sony a anunțat această ofertă care practic e doar o reîntoarcere la prețul inițial al consolei (-100 lei). Sunt curios ce se va întâmpla pe viitor, dacă vor reveni la prețul crescut sau o vor lăsa așa la o “reducere permanentă”.

Oricum, dacă aveați un “of” și vă doreați neapărat un PS5, să știți că acum este la un preț bun.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “PlayStation 5 este acum la cel mai bun preț ever

  1. Andrei I

    Oare se pregatesc de anuntat PS5 Pro?

    Versiunea cu 2 controllere e buna si daca te joci singur, cand se termina bateria la unul fix in mijlocul unei sesiuni de joc.

    Reply
    1. Vlad

      Eu nu prea înțeleg oferta de PS5 + controller. Controller-ul costă 300 de lei din câte văd cumpărat individual. Deci PS5 cu disc + controller luat separat ar costa 2700 lei. E ceva ce imi scapă?

    2. Revo Post author

      @Vlad, ai dreptate. Acum este mai avantajos să cumperi un PS5 cu un singur controller și apoi să cumperi un controller de 300 de lei separat.

  2. Cristi

    La emag a fost si este la prețul asta cam de la începutul anului..

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu chiar. 2500 lei este prețul oficial la cel cu disc, dar nu prea a fost niciodată la vânzare pachetul simplu, doar mai scump, în combinație cu unul sau două jocuri. Iar la 2.400 lei nu a fost niciodată.

Spune-ți și tu părerea: