Fitbit a cumpărat Vector Watch

By | January 10, 2017

Wow, probabil că este cel mai rapid exit din ultimul timp. Compania românească Vector Watch a dezvoltat ceasul “undercover” timp de 2 ani, l-au lansat pe piață în martie 2015, iar acum tocmai ce au fost cumpărați de Fitbit, care par puși pe cheltuit, după ce în noiembrie au cumpărat și Pebble.

Această achiziție mi se pare o dovadă a faptului că sistemul de operare dezvoltat de Vector Watch este într-adevăr unic. Sunt convins că acesta este principalul atuu pentru care cei de la Fitbit au cumpărat Vector. Noii proprietari nu au declarat încă dacă vor intra pe piața ceasurilor smart de lux, prin această achiziție.

Din păcate, compania românească spune deja că nu vor mai exista de acum încolo produse care să poarte numele Vector. Cel mai probabil Fitbit fie se va folosi de sistemul de operare și de know-how-ul Vector pentru brandul lor, fie va lansa un sub-brand specializat pe smart watch-uri de lux.

Dacă vreți să puneți mâna pe ultimele bucăți de Vector, acum e momentul. Le găsiți la eMAG, Orange sau Fashion Days. Probabil va mai dura mult până să apară ceva similar pe piață. Compania a anunțat că va oferi în continuare suport și garanție pentru modelele pe care le vinde. Apropo, am testat și eu ceasul. Puteți citi review-ul aici.

Sursă: TechCrunch | Comunicat oficial

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: