Flash-uri din sens opus

By | June 17, 2016

Am citit cartea lui Marian Godină, am râs la câteva povești, m-am întristat la altele. Cartea în sine este o colecție de povestioare postate de el pe Facebook sau pe blog. Fiecare povestioară are maxim 2 pagini și în felul ăsta se citește ușor. E genul de carte pe care o citești dintr-o bucată în 3-4 ore. Mi se pare amuzant că deși sunt zilnic online nu mi-am făcut timp până acum să le citesc pe Facebook și le-am citit din carte.

Marian mi se pare ca o picătură într-un ocean. Speră și el să se schimbe Poliția, așa cum sperăm și noi ca cetățeni să se schimbe … ceva. Face parte din oamenii care înteleg că schimbarea nu va avea loc dacă nu facem fiecare ceea ce depinde de noi. Pe lângă cartea de legislație, aș recomanda și cartea asta oricărui șofer. O să aflați din ea dacă polițiștii au un plan de amenzi și mai ales, cum să scăpați de ele 🙂

Eu am aflat că poți lua amendă și ca pieton, chiar dacă o mașină nu ți-a dat prioritate pe trecere. Dacă aș fi scris-o eu, aș fi adăugat și la finalul fiecărei întâmplări din trafic și sancțiunea care s-a primit pentru respectivele fapte. Ca să devină și mai educativă.

Lucrul care m-a întristat cel mai mult din carte este felul în care, involuntar, Marian povestea cum își drămuiește banii. E trist dacă un agent este atât de strâmtorat. De aici deduc sistemul este construit de așa natură încât este aproape imposibil să rămâi vertical în Poliție.

O găsiți la eMAG. Ar putea fi un cadou frumos pentru un șofer.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: