Florian Munteanu (Big Nasty) va juca în fimul Borderlands

By | February 24, 2024

Eu l-am descoperit pe Florian Munteanu când a jucat în Creed. A jucat rolul lui Viktor Drago în Creed II. Adică fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren) care a luptat cu Rocky (Sylvester Stalone) în Rocky IV din ’85. Apoi a jucat rolul lui Razor Fist în Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) și în Creed III anul trecut.

Florian Munteanu este băiat de-o seamă cu mine care însă a mâncat un pic mai bine și s-a făcut mai mare și boxeor. Este născut în Germania într-o familie de români, așa că vorbește bine și româna.

Acum va juca rolul lui Krieg (cel cu mască) în Borderlands, ecranizarea jocului cu același nume. Va juca alături de Cate Blanchett, Jack Black și din păcate și Kevin Hart.

Dacă nu era Kevin Hart, aș fi avut măcar o speranță că filmul poate fi decent. Însă văzându-l pe Kevin Hart în distribuție… sunt sceptic. Bine, nici din trailer nu mi se pare că se anunță un film strălucit.

Tot răul spre bine, măcar Florian va purta o mască tot filmul și în caz că filmul va fi deosebit de prost, măcar nu-l va recunoaște nimeni din acest film 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: