Frappuccino de la Starbucks și un secret

By | May 19, 2014

Nu beau cafea și din cauza asta nu am pășit până acum într-un Starbucks. Nici cappuccino nu mă înțeleg bine, eu oricum am destulă energie. Dacă beau o cafea dau din mâini și din picioare și noaptea în somn. Cu frappe-ul stă altfel treaba însă. E singura băutură pe bază de cafea care îmi place. O beau chiar dacă știu că în noapte de după voi face integrale de volum pe pereți.

Așa că am acceptat o invitație la Starbucks pentru a gusta sortimentele noi de frappuccino pentru vară. Am băut Mocha Coconut Frappuccino și Strawberries & Cream Frappuccino. Surprinzător, deși sunt un mare fan al ciocolatei și al cocosului, mi-a plăcut mai mult varianta cu frișcă și căpșuni. Care nici nu știu, conține cofeină? Semăna mai mult cu un shake la gust.

Mai aveau un sortiment cu caramel și un Mocha Cookie Crumble pe care le voi încerca în curând. Oricum aveam în plan să trec pe la ei să beau o cafea ca la carte. Cine știe, poate mă convertesc. Deși nu sunt sigur că-mi doresc asta 😀

Am gustat și câteva prăjituri, dar având o mamă creativă în bucătărie, nu am fost foarte impresionat decât de un sortiment. Nu știu cum îi spunea, arăta ca o negresă, avea forma unui mare muffin și în interior avea puțină ciocolată lichidă.

Şi acum, secretul: în fiecare vineri între 15 și 17 (parcă) este happy hour. Așa că la un frappucccino comandat, primiți unul gratis.

Nu, nu am dormit în seara de după.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: