Gata și cu rapelul

By | April 19, 2021

Prima doză de Pfizer am făcut-o pe 27 martie, iar cea de-a doua sâmbătă, pe 17 aprilie. Ambele la Romexpo – Centrul 9.

Ambele doze le-am făcut în jurul orei 19 seara. După prima doză efectele negative au fost pozitive. Am fost la fel de energic după vaccin ca și în restul zilei. Pe seară chiar am jucat 3 meciuri de CS:GO și le-am câștigat pe toate 3. Echipele adverse nici nu au știut ce le-a lovit!

Am purtat mască în continuare după prima doză și am fost la fel de precaut ca și înainte de vaccin. Fast forward trei săptămâni mai târziu…

Sâmbătă seară după rapel am fost ok. M-am culcat pe la 23, un pic mai devreme decât m-aș fi culcat într-o zi de sâmbătă, și m-am trezit duminică pe la ora 9 de dimineață. Pe la ora 12 mi se părea că este cam frig în casă, dar am pus-o pe seama temperaturii scăzute de afară. Pe la ora 14 mi-am verificat temperatura și am văzut că-i 37.8, așa că m-am băgat în pat. Am dormit de la 14.30 până pe la 17.30.

Nici după ce m-am trezit nu m-am simțit excelent. Febra și frisoanele au continuat până seara târziu. M-am culcat pe la 22.30, cu tot cu o migrenă bonus. Nu aș spune că am avut reacții adverse. Sunt pur și simplu reacții normale, cunoscute. Practic nu a fost o zi de duminică memorabilă 🙂

Astăzi m-am trezit super ok și odihnit. Sunt complet operațional. Probabil că reacția de ieri a fost din cauză că organismul meu a început să dea frenetic din manivelă ca să producă anticorpi pe bandă rulantă. O să mai aștept 10-12 zile și apoi sper să îmi fac timp (a se citi chef) să fac un test de anticorpi.

Ce mă bucură cu adevărat este că după mai bine de un an, vom putea să ne întâlnim cu toții de Paște și să ne îmbrățișăm liniștiți, fără teamă de virus. Din fericire toți cei din familie au reușit să se vaccineze.

La fel de bine, d-abia aștept o ieșire la bere alături de tovarăși, să sărbătorim cum se cuvine imunizarea. Toți ai mei sunt acum vaccinați. Poate că trăiesc într-o bulă, dar în momentul de față cunosc mai puțini oameni nevaccinați decât vaccinați. Nu pot decât să mă bucur, iar o zi de duminică semi-irosită este un preț mic de plătit pentru o viață normală și o bere la terasă, ca pe vremuri.

P.S: Chiar dacă voi fi imun, voi continua să port masca în public, pentru că așa este legea.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Gata și cu rapelul

  1. Dragoș

    Ma bucur ca ai trecut ok peste. Pe 1 mai o sa am și eu rapelul cu Pfizer, sper sa fie aceleași simptome în cel mai rău caz ? cât despre ora de somn de după amiaza zilei de duminica și trezirea, sunt trecute greșit la aceeași ora, 15:30

    Reply
  2. Coco Moll

    Astăzi bag rapelul la jumătatea mea mai bună. Eu sunt programat pentru luni. Am timp suficient să studiez efectele ei si sa stiu la ce sa ma astept. Moderna here! Mama, care a avut parte tot de Moderna, a facut o reacție adversă destul de urâtă si a stat mai mult in pat vreo trei zile după rapel. La primul vaccin reactiile au fost destul de reduse, gen durere in brat si o stare generala de lene. Asta la soție, eu am o lene nativă. Poate deaia si comentez mai rar, dar citesc atent si cu îngrijorare.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: