Fitbit lansează Luxe – un tracker subțire și arătos

By | April 19, 2021

Fitbit a lansat astăzi Luxe, un activity tracker subțire și arătos, făcut pentru monitorizarea diverselor funcții de sănătate precum și a nivelului de stres.

Eu v-am spus deja că prefer astfel de brățări în locul unui smartwatch. Mi se par mai practice, mai ușor de purtat, inclusiv noaptea, pentru că nu incomodează. Și oricum știți probabil că eu nu dau ceasul meu jos de la mână 🙂

fitbit luxe

Avantajele unui tracker Fitbit față de alte trackere vin de la software-ul still briceag elvețian, care face de toate. De la monitorizare continuă a ritmului cardiac, până la Sleep Score, glicemie, mindfulness, nutriție și Stress Management Score. Dintre toate, mie mi se pare interesant scorul de management al stresului, calculat în funcție nivelul de activitate fizică, somn și bătăile inimii. Vestea bună este că această funcție este disponibilă de acum pe toate dispozitivele Fitbit.

De altfel, pentru un tracker mic, Luxe poate măsura destul de multe: respirație, ritm cardiac în efort și în repaus, temperatura corpului și în curând va veni și funcția de măsurare a saturației de oxigen. Aplicația emite alerte pentru potențiale stări de epuizare, stres sau răceală. Din punct de vedere al autonomiei, Fitbit promite că Luxe va rezista 5 zile.

Fitbit n-a zis-o explicit, dar Luxe este făcut să semene cu o bijuterie și pare mai mult orientat către fete. De aici și colaborarea cu gorjana, care este un producător de bijuterii care nu este din Gorj, ci din America și nu se pronunță cum se scrie ci “goriana”.

Fitbit Luxe va costa 750 de lei și va veni cu șase luni de acces gratuit la Fitbit Premium, un serviciu care analizează amănunțit datele colectate, și oferă mai multe sfaturi personalizate, materiale despre nutriție, precum și acces la diverse ședințe avansate de … mindfulness.

Anyway, mie-mi place varianta neagră și mai degrabă aș purta așa ceva decât un smart watch.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Fitbit lansează Luxe – un tracker subțire și arătos

    1. Revo Post author

      În trei ani cam orice dispozitiv electronic cu software și baterie începe să respire greu.

  1. CatalinR

    colegul se refera la idee, nu la el ca dispozitiv.

    cati oameni ar plati 750lei ca dupa sase luni sa plateasca un abonament premium care le analizeaza somnul si glicemia cand alte dispozitive fac asta gratis.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: