Google permite accesul publicului la chatbot-ul Bard… în stilul Google…

By | March 22, 2023

Mă scuzați, dar nu mă pot abține.

ChatGPT-3 face furori pe internet de vreo lună. S-a lansat deja ChatGPT-4. Microsoft a integrat ChatGPT în Bing. Inițial cu waiting list, până la urmă a renunțat la waiting list și l-a făcut disponibil tuturor. Efectiv oricine are acces acum la ChatGPT.

Așa că Google se simte încolțit și dă drumul la Bard. Cu waiting list, cu o mulțime de avertismente, că este funcție experimentală, că nu nimerește întotdeauna răspunsurile, că răspunsurile lui Bard nu reprezintă neapărat poziția oficială Google. Că trebuie să ai 18 ani ca să-l folosești. Etc etc etc. În fine. Chatbot-ul este aici:

https://bard.google.com/

Ce scrie mare și frumos acolo? “Bard isn’t currently supported in your country. Stay tuned!

Fix stilul Google!

Deci ceilalți sunt disponibili global (inclusiv în limba română) de mai bine de o lună și Google, cea mai mare companie de software din lume, nu este în stare să vină nici măcar cu versiunea beta care să fie disponibilă global.

Serios, uneori nu pot să îmi dau seama cum de Google a ajuns cea mai valoroasă companie de software. De vreo 4-5 ani cel puțin par loviți un pic la caseta de direcție și par să continue așa în stilul ăsta.

Probabil că o să-l țină vreo 3 ani disponibil doar pentru US și UK, apoi îl lansează global pentru ca peste o lună să-i schimbe numele, apoi să anunțe că închid proiectul și să anunțe un alt proiect, cu nume la fel de prost. Și cu funcții mai puține.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Google permite accesul publicului la chatbot-ul Bard… în stilul Google…

  1. Sorin A.

    Te iubesc Bard, te iubesc şi te doresc, te doresc şi te urăsc !… pentru că nu vrei să vii la mine. Aşa că pînă una alta, am ChatGPT cu care chiar pot discuta… aşa că Bardule Bărduţule, poţi să stai liniştit acolounde eşti, pentru că posibil că nu oi mai fi interesat de posibilităţile tale… sau poate…, mai ştii ?!… mai videm…

    Reply
  2. cata_nv

    Nu stiu cum e disponibil in UK. Eu sunt cetatean britanic de 5 ani, lucrez si am domiciliul in UK (Scotia), in acest moment sunt pe teritoriul UK, accesez internetul pe cablu de la Vodafone UK si tot n-am acces la Bard. Inca sunt in waitlist. (” You’ve been added to the waitlist! Thanks for your interest in Bard. You’ll receive an email when it’s your turn.” De o saptamana imi zice asta.)

    Reply
  3. Dan Pavelescu

    Ia d-aici Mariusica, sa mai zici tu de mine ca sunt hodorog 😀
    Nu stiu cum sa subliniez doar ultima parte..

    Bard does not currently support Google Workspace accounts or when our systems indicate you may be under 18.

    Reply
    1. Revo Post author

      Am zis eu vreodată asta? 😛 Eu mereu m-am adresat cu “tinere” 😛

      AI-ul știe vârsta reală! Adică vârsta interioară! <3

Spune-ți și tu părerea: