Google being Google (varianta cu Nearby Share)

By | February 19, 2024

Știți probabil că o metodă foarte bună de a trimite fișiere de pe Android pe Windows este aplicația Nearby Share a lui Google. Știți sau nu știți, are și Samsung una similară, denumită Quick Share.

Am folosit-o cu succes de când am descoperit-o. Așa că anul acesta m-am bucurat când Google a anunțat că își unește forțele cu Samsung și că vor comasa aceste două aplicații într-una singură denumită Quick Share. Un nume mai catchy din punctul meu de vedere.

Mbuuun. Zilele trecute aplicația de Nearby Share de pe laptop (adică cea a Google) și-a și făcut update și s-a rebranduit în Quick Share. Și cea de pe Android și-a schimbat un pic iconița.

Încerc să transfer ceva de pe telefon prin noua aplicație de Quick Share de Android către noua aplicația de Quick Share de pe laptop….

Și nu merge.

O fi bluetooth-ul oprit la laptop? O fi vreo problemă? Or fi niște permisiuni setate greșit … pierd vreo 20 de minute și mă enervez.

Și apoi îmi vine o idee…

Am intrat în vechea aplicație Nearby Share de pe telefon și am reușit să trimit prin vechea aplicație de Nearby Share de pe telefon către noua aplicație de Quick Share de pe laptop :))

Asta ca să știți în caz că pățiți ca mine…

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: