Stephen Curry vs Sabrina Ionescu

By | February 18, 2024

Stephen Curry este probabil cel mai tare jucător din NBA al momentului. Este unul dintre cei mai buni jucători din NBA și probabil cel mai bun marcator de trei puncte. Este de 4 ori campion, de 2 ori MVP al sezonului, o dată MVP al finalei și o dată MVP al meciului de All Star. Unii spun despre el că este Michael Jordan-ul aruncărilor de 3 puncte. Practic dacă aruncă de la 3, mingea se cam duce în coș.

Sabrina Ionescu este un fel de rising star al WNBA-ului (Women’s NBA). După nume, probabil vă dați seama că are părinți români. Are 26 de ani și este cea mai tânără jucătoare din istoria WNBA care a făcut un triple double (adică cifre de 2 digiți la puncte marcate, assist-uri și recuperări). Deține recordul pentru primul triple-double de 30 puncte marcare din istoria WNBA și deține și recordul pentru cele mai multe puncte la concursul de aruncări de trei puncte din istoria WNBA și NBA. A marcat 37 de puncte, nimerind 25 din 27 de mingi aruncate la coș și doborând recordul de 31 de puncte stabilit de … Stephen Curry.

Săptămâna asta cei doi au participat la primul concurs mixed-gender de aruncări de 3 puncte:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Stephen Curry vs Sabrina Ionescu

  1. vlad

    Acele recorduri sunt la competitia de all star 3p. Si mi se pare o prostie woke americana sa pui la un loc cele 2 ligi. WNBA are linia de 3p mai aproape si mingea fetelor este o idee mai mica. Corect ar fi Sabrina are recordul WNBA la 3p all star, iar Stephen are recordul NBA la 3p all star.

    Reply
    1. Revo Post author

      Și eu sunt de acord că ai un “mic” avantaj când arunci cu o minge mai mică într-un coș mai mare. Dar e America. Nu știu cât este woke și cât este doar entertainment. Ar pune și un elefant să arunce contra lui Curry dacă asta ar genera spectacol.

  2. Costi

    Cred ca Michael Jordan “would take it personally” daca ar citi ca Steph e MJ al aruncarilor de 3 :))

    Reply

Spune-ți și tu părerea: