GoPro lansează seria Hero 4

By | September 29, 2014

GoPro are pregătită lansarea seriei Hero 4 pe data de 8 octombrie. Însă deja au apărut detalii și poze cu viitoarele modele.

UPDATE: GoPro-ul low cost a apărut în ofertă la F64 [link aici]

GoPro Hero 4 Black Edition (vârful de lance) vine în plus față de predecesorul Hero 3  cu filmare 4K la 30fps și putere de procesare dublată. Mai importantă este îmbunătățirea dynamic range-ului. Asta înseamnă că ar trebui să scoată clipuri mai bune pe timp de noapte și atunci când se filmează împotriva soarelui. Tot ca noutăți, GoPro Hero 4 va permite reglaje pentru culori, expunere și limitarea ISO-ului. Rezistența la apă va fi de 40m.

gopro_hero4_black

GoPro Hero 4 Silver Edition înregistrează 4K cu doar 15fps-uri însă are și un display cu touch-screen integrat. În rest, toate funcțiile rămân la fel ca la modelul Black.

gopro_hero3_silver

GoPro Hero 4 – versiunea low cost, mi se pare cea mai interesantă cameră dintre cele noi anunțate. A apărut deja un review pe Youtube făcut de un rus. Camera va fi integrată direct în carcasa rezistentă la șocuri și îi vor lipsi porturile HDMI și conectivitatea WiFi. Prețul de lansare ar trebui să fie undeva sub 200$. Pare o idee foarte bună, cu condiția ca atunci când se lansează la noi pe piață, să nu se lanseze la un preț mai mare sau comparabil cu vechiul GoPro Hero 3 Silver.

[youtube=http://youtu.be/a3g50DjBwDc&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

[sursă 1, sursă 2]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: