Hai cu mine la #BLPX

By | March 3, 2016

Sâmbătă, începând cu ora 11:00 ne strângem cu toții la Impact Hub, în centrul vechi, pentru ediția 10 de Blogger’s LAN Party. Ca de obicei, eu îmi fac datoria să vă invit alături de mine pentru câteva ore de distracție, un shot, un dil și un premiu de 10.000 de lei.

Ce vom face?

Pentru mine BLP a devenit mai mult un prilej să socializez cu oamenii de acolo și uneori să pierd cu grație la introdu nume de joc aici. La această ediție avem Unreal Tournament, Street Fighter V, Catan și NBA 2K16. Sunt sigur că voi găsi unul la care voi reuși să îi incurc pe cei care știu cu adevărat să joace. Dacă nu, măcar voi rupe două-trei corzi la Guitar Hero.

poster-1-500x500

Ce vom face după?

După ora 22.30 ne întâlnim cu toții la Shoteria pentru Bloggers LAN Afterparty. Aici nu știu exact ce joc se va juca, dar am înțeles că oricine poate să facă High Score.

Ce vom câștiga?

Pe lângă distracție, bună dispoziție și o zi alături de Toma Nicolau? Media Galaxy sponsorizează concursul de NBA 2K16 pe PlayStation 4 iar ASUS pune la bătaie un sistem de gaming de 10.000 de lei. Adică genul ăla sitem după care întotdeauna ți-au curs balele.

Cum poți să vii cu mine?

E simplu, trebuie să-mi lași un comentariu aici și să-mi spui care este jucătorul tău preferat din NBA. De exemplu eu sunt fan JaVale McGee. Aștept răspunsul vostru până mâine. Aveți grijă să comentați cu o adresă de email validă, ca să vă pot contacta.


Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net,Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Hai cu mine la #BLPX

    1. Revo Post author

      La ce echipă joacă acest “meeeeeeeeeeeee” de care spui?

  1. Mihai

    O să îi propun lui Toma să facă public un calendar al BLP să îmi pot planifica viața în funcție de asta. Este deja a treia ediție (de când este și cu cititorii blogurilor) la care nici nu încerc să obțin o invitație pentru ca nu pot merge 🙁

    Reply
    1. Revo Post author

      Păi nici el nu știe din avans. Totul este impropmtu 🙂

  2. Revo Post author

    Pe la un 8.30-9pm facem și extragerea, sper să nu vă încurc planurile pentru week-end 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Şiii … câștigător este Vlad. Îmi cer scuze dacă v-am ținut în suspans.

Spune-ți și tu părerea: