Toyota CH-R arată interesant

By | March 3, 2016

Toyota CH-R este un CUV care s-a lansat recent la Geneva. CH-R vine de la Coupe High Rider iar mașina arată cel puțin interesant. Mă uit de jumătate de oră la poze și clipuri cu ea și mi se pare că are un design atât de sofisticat încât nu îmi pot face o părere despre el până nu-l văd pe stradă. Nici măcar nu mă pot decide dacă îmi place mai mult să o privesc din față sau din spate. Sau din lateral?!

Mașina împrumută platforma de la Prius și va ajunge pe piața din Europa cu două motorizări: hibrid de 1.8 litri și 120 cp și turbo de 1.2 litri și 133 cp. Ştiu că varianta hibridă va fi doar cu tracțiune față, iar pentru cea cu motor de 1.2 va fi disponibilă tracțiunea integrală. Tot pentru motorul 1.2 l clienții pot alege între două cutii: manuală cu 6 trepte sau CVT. Văd că a apărut deja prezentarea pe site-ul Toyota România. Probabil va fi disponibilă undeva până la sfârșitul anului.

Un lucru e cert, mă bucur că au avut curaj să vină cu un design nou, care nu este reciclat de la altă mașină.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Toyota CH-R arată interesant

  1. Mihai

    Încet, încet ne apropiem de mașinile pe care le visam ca vor apărea în 2000. Îmi aduc aminte de discuții de la școală între colegi despre masini zburătoare care vor fi inventate în următorii ani. Am ajuns abia la mașini electrice și fără pilot, dar suntem pe drumul cel bun. Tot din domeniu SF: poate în 10 ani vom avea chiar și o autostradă în România de la Arad la Constanța.

    Reply
  2. doru

    Nu prea cred, din păcate, că vom avea acea autostradă în 10 ani. Iar la cum merg lucrurile, chiar dacă ar fi gata până atunci, s’ar putea să nu fie bună din cauza gropilor, sau să o închidă pentru că pământul de sub ea ar începe să alunece…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: