Hardcore: primul film P.O.V.

By | September 23, 2015

Pe 12 septembrie a avut loc la festivalul internațional de film de la Toronto premiera mondială a primului lungmetraj filmat din perspectiva actorului principal (P.O.V – Point Of View). Eu unul d-abia aștept să-l văd. Din trailer văd că este vorba despre explozii, arme, parkour, cyborgi, bătăi și alte asemenea condimente.

Sunt curios însă dacă voi rezista 90 de minute fără să amețesc. De regulă nu rezist la filmele cu bătăi prost realizate, în care regizorul clatină camera și schimbă unghiul de filmare atunci când un tip îl lovește pe celălalt.

Filmul este regizat de Ilya Naishuller, un membru al formației Biting Elbows, cel care a regizat și videoclipul pentru melodia “Bad Motherfucker”, de la care a pornit și ideea filmului:

Iată de exemplu ce setup s-a folosit pentru a filma scenele. Nu este cine știe ce, un microfon, un GoPro și o “mască” pusă pe fața actorului principal. Ideea este însă de excepție.

hardcore-pov

Sursă Foto: Pagina de Facebook a filmului.

Mi se pare amuzant că de regulă majoritatea soliștilor sau a muzicienilor încearcă și o carieră în film, însă aici parcă este invers. Am ascultat câteva melodii de la Biting Elbows și sunt ok, dar Ilya Naishuller pare în primul rând mult mai strălucit ca regizor.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Hardcore: primul film P.O.V.

  1. Vlad

    Primul :)))

    Ca idee … pe wifi de la munca nu ma lasa sa deschid articolul din cauza titlului

    Reply

Spune-ți și tu părerea: