Hyundai Tucson Facelift 2024 rezolvă cea mai mare problemă a modelului precedent: adaugă butoane!

By | November 24, 2023

Am urmărit cu interes zvonurile despre Hyundai Tucson Facelift care va fi lansat în 2024 din două motive. În primul rând pentru că îmi place foarte mult design-ul mașinii și având în vedere că are deja un aspect futurist, eram curios ce ar putea să schimbe la ea. În al doilea rând pentru că am luat-o în considerare pentru achiziție în 2023, înainte să ne treacă (din nou) ideea de a schimba mașina.

Și primul lucru pe care îl țin minte de când am intrat în mașină a fost că m-am urcat la volan și involuntar am pocnit din degete vreo 30 de secunde ca și cum aș fi la restaurant și aș chema un ospătar. De fapt persoana de dinaintea mea lăsase volumul dat prea tare și eu căutam rotița de unde să dau volumul mai încet. Rotiță care nu exista, ci era înlocuită de butoane tactile pentru volume up/down.

Și acum, după aproape 3 ani de la debutul modelului, Hyundai și-a dat seama ce îi lipsește. Și anume: butoane. Așa că au redesenat complet planșa de bord și au adăugat butoane pentru climă și volum.

Cumva și-au dat seama de acest lucru total accidental după ce și șeful de la Vokswagen a declarat că vor renunța la butoanele capacitive de pe volan și vor reveni la butoanele fizice.

Iată și vechiul bord pentru comparație:

Nu zic, și mie îmi place simplitatea și minimalismul, dar nu toate mașinile sunt Tesla. Acolo cumva te aștepți să controlezi totul printr-o tabletă, în timp ce clienții Hyundai vin cu alt background și au alte așteptări de la mașină.

Bine, tot au stricat ceva. Au pus schimbătorul de viteză lângă volan, pentru că aparent asta este dorință secretă a tuturor șoferilor.

La interior nu știu exact ce s-a schimbat. Se vorbește despre o grilă redesenată, jante noi și praguri mai late. Mie mi se pare că arată la fel.

Încă nu am văzut poze din spate, ca să îmi văd dacă au rezolvat și problema cu semnalizatoarele mici puse jos pe spoiler. Dar oricum, urmează să aflăm mai multe detalii în curând.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Hyundai Tucson Facelift 2024 rezolvă cea mai mare problemă a modelului precedent: adaugă butoane!

  1. Uzo

    Problema cu semnalizarea la lampile din spate e gravă…mi e f frica si cer sa nu intre careva in mine , am doar 250km cu tucsy????????????????

    Reply
  2. Ungureanu Valentin

    Motorizarea este slăbuță pe 1,6 2WD,nu pot urca este puturoasă!

    Reply
  3. Tanase Viorel Cristian

    De ce în România nu se comercializează toată gama de motorizări disponibile în alte țări din Europa? De ce nu avem,în România, disponibila funcția de pornire programabila?

    Reply
    1. NORETU Dumitru

      De ce consumul este mare peste 8% mai este și hibrid

Spune-ți și tu părerea: