Ilex e cel mai tare dealer Vodafone

By | February 22, 2012

In Decembrie anul trecut mi-am prelungit abonamentul la Vodafone. Luna trecuta am vrut sa-mi iau si telefon. Nexus S. Evident ca pana m-am hotarat la Vodafone s-a epuizat stocul. Am fost la depozitul central (Vasile Milea) si acolo telefonul avea statusul de “end of life”. Am mai cautat pe la cateva reprezentante Vodafone pana sa realizez ca de la ei n-am cum sa-l scot. Apoi am cautat pe la Arsis. In Afi m-au trimis la plimbare, in Plaza nu-l aveau, in Cora il aveau expus dar nu puteau sa mi-l dea dintr-un motiv anume.

Cam 2-3 saptamani am cautat. Si cand vroiam sa renunt am trecut si pe la Ilex, chiar langa mine, la Valea Lunga. Au cautat in depozitul lor, n-aveau (baza de date unificata, nu ca altii). Au gasit unul in Bucuresti, mi l-au rezervat, urma sa trec sa semnez contractul. Inainte sa ajung la ei sa-l semnez m-au sunat sa-mi spuna ca cel din Bucuresti are o problema dar ca daca vreau totusi sa semnez contractul mi-l aduc prin curier din alta parte. Am semnat contractul Vineri si Luni a venit telefonul, asa cum mi s-a promis. Factura facuta inainte sa ajung in magazin, ca sa nu stau la coada. Comunicare foarta buna cu ei. Fericire maxima.

Mi-a placut asa de mult cum s-au comportat incat m-am simtit dator sa fac postul asta. Deci Ilex > Arsis > Vodafone. Exact in ordinea asta.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Ilex e cel mai tare dealer Vodafone

  1. qaz

    Multumim frumos!…speram sa meritam acest post si pe viitor sa dezamagim pe cat mai putini!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: