Îmi plac mașinile noi de poliție

By | December 4, 2014

Într-o seară mă plimbam pe lângă Inspectoratul General al Poliției Române și am văzut mașinile noi de poliție. Nu știu cât de noi sunt de fapt, dar eu nu am apucat să le văd până acum pe străzi, în misiune. Probabil că au apărut și la parada de 1 Decembrie.

masini_politie2014-1

Mie oricum îmi plăcea noul Logan însă parcă modelul nou de mașină de poliție îmi place și mai mult. Nu știu de ce, pur și simplu. Sunt colantate un pic diferit față de mașinile vechi și au și alt model de girofar. Parcă impun un pic mai mult respect.

masini_politie2014-4

masini_politie2014-3

 

 

 

 

 

 

Sper ca pe viitor să nu îmi provoacea aceeași senzație pe care o am atunci când văd mașinile vechi. Şi sper să mă oprească la fel de des precum m-au oprit cele vechi.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Îmi plac mașinile noi de poliție

 1. Ciprian

  Mai trebuie să avem și polițiști care să impună respect și după o să fie mai bine 🙂

  Reply
  1. revo Post author

   Da, acum văd și eu în poză. N-am observat la fața locului. Siguranță și încredere! :))

 2. Coco Moll

  Nimic despre pretul acestor masini? Ca daca au fost tot catre 70’000€ atunci sunt urâte cu crengi… La banii aia cumpărau altceva mult mai impresionant. Ca idee, primul Logan 2 de politie m-am vazut in Spania si parca era inscriptionat mai frumos. Parca. Oricum, Logan 2 este destul de frumusel si putin pare agresiv dupa parerea mea.

  Reply
  1. revo Post author

   Da, nu știu despre preț. Acum aș fi interesat să văd dacă pot afla cât a costat bucata. Ai poză cu loganul din Spania?

 3. Yamasha

  Am inteles ca au fost sub 15000. Chiar ironizau baietii pe ceilalti.

  Reply
 4. Coco Moll

  Nu am pozele cu Loganul de la Policia Locala din Spania, dar cu prima ocazie fac cateva si le postez. Tocmai a trecut unul pe lângă mine de cateva minute si asa mi-am amintit de postul acesta. Astept sa mai apara vreunul…

  Reply

Spune-ți și tu părerea: