Îmi place Umbre

By | December 26, 2014

HBO a pus pe Youtube primul episod din serialul românesc Umbre, cu Văru’ în rolul principal. M-am uitat la el și mi-am plăcut. În primul rând nu a fost filmat cu telefonul mobil, ca majoritatea filmelor românești. În al doilea rând, conține un limbaj natural, cu multe înjurături, nu cu “Sfinte Sisoie”. În al treilea rând, scenele de bătaie sunt regizate bine.

Nu este genul de serial la care să te uiți cu ai tăi. După cum spuneam, multe înjurături, violență,  și pentru că este produs de HBO, multe scene inutile cu nuditate.

O să mă uit și la următoarele 2-3 episoade. Să vedem dacă reușește să mă țină aproape un sezon. Dacă vreți să vă uitați la un film în seara asta, dați play mai jos.

[youtube=http://youtu.be/1DJxNDINE3A&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Îmi place Umbre

    1. DNblog

      3 e duminică. E oribil filmul ca mai toate cele românești! Primul episod m-a dezgustat! Îmi venea să vomit! Și eu pot face filme din acestea; nu chiar ca ăsta, dar de tipul celorlalte românești… Episodul 2 a fost mai bun, însă nu m-a încântat. Da’ mai era unu cu Pavlu când trebuia să meargă la mare cu o fetiță și n-au mai mers. Oribil film! Și eu pot face unul ca ăla! Ce zici revo, facem unul? Ne ajunge camera mea foto!

Spune-ți și tu părerea: