Imperiul leilor ar fi fost un show bun dacă nu era la PRO TV

By | February 13, 2020

M-am uitat aseară la primul episod din Imperiul leilor la PRO TV, show-ul adaptat după “Shark Tank” din statele unite. A fost pentru prima dată în ultimul an când am deschis TV-ul în mod specific pentru a vedea o emisiune.

Deși foarte teatral, show-ul n-a fost chiar atât de rău. Mi-ar fi plăcut să văd mai multe episoade mai ales pentru a vedea cum gândesc persoanele din juriu. Pentru că îmi place să văd cum își aleg investițiile niște oameni cu milioane de euro în bancă, cum pun problema, ce urmăresc să obțină de la un business șamd.

Foto: Facebook Imperiul leilor

Totuși, nu cred că mă voi uita și la următorul episod din cauza problemei pe care o au toate show-urile de la PRO TV: povestea socială băgată pe gâtul telespectatorilor. Același motiv pentru care m-am oprit după al doilea sezon din “Românii au talent”, același motiv pentru care m-am oprit din “Masterchef”, același motiv pentru care nu m-am uitat niciodată la “Vocea României”. Nu îmi pasă. Nu mă interesează problemele altora. Nu de-asta mă uit la TV. Dacă vreau să mă deprim, găsesc în jurul meu destule motive, unde măcar pot da o mână de ajutor.

Au fost două astfel de momente în primul episod din Imperiul leilor, care au fost introduse total forțat. Nicio legătură cu business-ul pe care îl propuneau, nicio relevanță în context, pur și simplu niște miorlăială inutilă. Și în momentul ăla mi-am pierdut interesul. Am trecut de la “hei, m-aș uita la toate episoadele din emisiunea asta” la “meh, poate mă mai uit dacă se întâmplă să fie la TV și altă dată…”

Și nu înțeleg logica. În celelalte show-uri mai trece-merge, însă în Imperiul leilor chiar nu văd motivul să introduci astfel de momente. Ce s-o fi gândit producătorul emisiunii? “Hmmm, ce ar vrea să vadă oamenii care se uită la o emisiune despre business?! Știu!!! Plânsete!!”.

Serios, a trecut ceva timp de când se abuzează de tactica asta. Românii chiar nu s-au săturat de miorlăilă?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Imperiul leilor ar fi fost un show bun dacă nu era la PRO TV

  1. Serbi

    Salut
    Cred ca tine strict de “bazinul” disponibil pentru audiente.
    Daca te uiti strict la cifre, avand in vedere ca nu te intereseaza componenta sociala, tocmai din acest motiv ar trebui sa intelegi ca este nevoie de SHOW ca sa ai audiente.

    Nu urmaresc emisiuni TV dar aici nu ai dreptate, chiar e nevoie de componenta sociala ca sa tina VIU acest show de care Romania are nevoie.

    Haters gonna hate! :))

    Reply
    1. Revo Post author

      Păi mai este și componenta umoristică. De ce să plângem, când putem să râdem de Nicușor care vrea să construiască un castel? Că și râsul atrage audiență.

Spune-ți și tu părerea: