În sfârșit un antiperspirant bun

By | August 17, 2015

Este anul 2015, avem internet pe Marte însă omenireea nu a reușit să rezolve probleme mai simple, cum ar fi un antiperspirant care să nu-ți strice tricourile și cămășile. Problema gravă este că în loc să se concentreze pe asta se fac antiperspirante care oferă protecție 72 de ore. Trageți voi de aici concluziile despre obiceiurile populației.

Pentru că sunt neam cu Barbara Blade am nevoie de protecție măcar până când ajung acasă la un duș. Rollon-urile îmi îngălbenesc tricourile iar multe spray de brand mi se par ineficiente. Am cumpărat de fiecare dată alt tip de deodorant, ca să le testez. Am ajuns până la urmă la Gerovital care se pare că funcționează. L-am folosit în Roma și a fost totul în regulă după 20 Km merși zilnic prin soare, la 38 de grade.

gerovital-2

Mi-am cumpărat în cele din urmă și un tub mic, de 40 ml, ca să-l pot lua cu mine în caz că am bagaj de mână. Acum, ce să spun, pentru mine funcționează, dar nu sunt o persoană care transpiră din abundență. Merită încercat, măcar pentru că-i de la Cluj.

Acum mai lipsește să folosesc after-shave de la Tarr.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “În sfârșit un antiperspirant bun

 1. Ciprian

  Eu si Cata ne intelegem foarte bine cu un Roll-on de la Amway (stai linistit nu te pun acum sa cumperi de toate, nu sunt reprezentat vanzari :)) )
  Asta e produsul https://www.amway.ro/product/2178,deodorant-anti-perspirant-roll-on-body-series#.VdGNCrKqpQA si ne tine cam jumatate de an, folosit zilnic evident. Chiar nu pateaza si rezista toata ziua lejer. Nu am mai cumparat altceva de la ei. Am avut o data o pasta de dinti, adusa de cineva din USA. A fost ok, nimic extraordinar.

  Reply
  1. Revo Post author

   Sunt curios dacă ai cum să comanzi de la ăștia fără să atragi 7 ani de ghinion și reprezentanți care te spam-uiesc din lună în lună cu cataloage și comenzi 🙂

Spune-ți și tu părerea: