În week-end puteți alimenta cu 6lei/litru de la Lukoil

By | August 22, 2014

Începând din momentul în care citiți acest articol și până Duminică noaptea, la Lukoil prețul benzinei scade cu 18 bani/litru pentru carburanții ECTO 95 Plus, și cu 80 de  bani/litru pentru carburanții ECTO 98 Sport. Asta înseamnă că prețul scade în jur de 6 lei pentru ambele tipuri de carburant. Promoția se va repeta în fiecare week-end, până pe 7 Septembrie. Adică, în afară de acest week-end, vor mai fi încă două. Trebuie să aveți card de fidelitate. Dar cardul se face pe loc și nu costă nimic. Mai multe despre promoție aici.

lukoil_week_end

Cred că mâine am să îi fac și eu plinul cu 98. Nu cred că am alimentat de la Lukoil până acum. Ştiu că nu au o reputație tocmai bună. Dacă stau să mă gândesc, vor fi mai multe premiere în același timp. În primul rând îi voi face plinul, cred că e prima dată cel puțin pe anul ăsta. Şi dacă îi bag Ecto 98, neam de neamul ei n-a văzut așa ceva. Sper să mă înțeleg cu ea, să nu se-îmbete, că nu e obișnuită cu tăria.

promotie_spalatorie

Ieri am spălat-o singur, tot la Lukoil. Cu altă promoție: cumperi 3 jetoane și primești 4. Am folosit un jeton pentru spumă și unul pentru spălat sub presiune/limpezire și mai mi-au rămas două. Asta înseamnă că voi spăla mașina de două ori cu 9 lei. Lista cu spălătorii e aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “În week-end puteți alimenta cu 6lei/litru de la Lukoil

  1. nwradu

    Cum e spălarea aia? Mă tenta și pe mine să spăl mașina cu mâna mea, dar are presiune bună?

    Reply
    1. revo Post author

      Da, mi se pare că are presiune mai mare decât karcher-ul cu care am mai spălat acasă. Trebuie să îl ții cu două mâini.

Spune-ți și tu părerea: