IQFIX – service pentru telefoane în București

By | October 31, 2017

De ceva vreme, la Victoriei, în America House, funcționează un service specializat pe reparații rapide pentru telefoane, tablete și laptopuri. L-am testat și noi, pentru că bateria de la iPhone-ul lui Alice începuse să facă figuri. Totuși, are și el vreo trei ani.

iqfix service

Băieții lucrează în spatele unui geam semi-opac, așa că am fi putut să urmărim reparația într-o oarecare măsură. Au și o mică zonă de așteptare, însă noi am ales să ne plimbăm. Bateria a fost înlocuită cu una generică, iar operațiunea a durat în jur de 30 de minute. Costul pentru un schimb de baterie la iPhone 6 este 149 de lei, însă noi am folosit un voucher pe care l-am primit la lansare.

 

Cel care s-a ocupat de reparație a venit apoi să ne arate statusul bateriei vechi. După aproape 1000 de cicluri de încărcare ajunsese la 70% din capacitate. Din această cauză telefonul ajungea să moară chiar și la 20-30% din baterie. La cea nouă am primit 6 luni garanție.

Am aruncat un ochi după acel geam și am văzut un Mobile Dryer, ca în service-ul Samsung. În comunicatul de lansare se menționa de investiții de 80.000 €.

Mi-a plăcut cum este amenajat și cum s-au comportat. În concluzie, îi recomand dacă aveți o problemă. Puteți trimite dispozitivele și prin curier. Sper totuși să nu am ocazia să îi testez prea des.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “IQFIX – service pentru telefoane în București

  1. Dragos

    Am avut nevoie de reparatie la un telefon acu vreo luna si am sunat la ei vreo jumatate de ora. Nu a raspuns nimeni la telefonul de contact. Poate am avut eu ghinion…

    Reply
    1. Revo Post author

      Eu i-am sunat înainte să merg la reprație. Și mi s-a părut mișto că mi-au dat toate detaliile la telefon. Inclusiv prețul.

  2. Enache

    Hai sa va dau un pont, cei care citesc aceste articole plus comentariile de rigoare, mare grija atunci când mergeți la ei și doriți schimbarea difuzorului, mufei jack-USB, sau put și simplu când nu va pornește telefonul (iPhone), de ce atenție?
    1. Merg in camera alăturată din dreapt, închid usa, va curată cu o periuța de dinti difuzorul, casca, etc după care spune ca a foat schimbată
    2. La iPhone atunci când este stins ei dau doar un hard reset din butoane, spunând ca l-a resoftat (asta implica cost).

    BTW: oameni foarte agramați, e unu blonduț care pare ca e șeful lor, e in analfaboss!

    Stima

    Reply
  3. Enache

    Nu pot demonstra clar, va pot spune doar ca cineva din interior arunca veștile astea și ii cunosc destul de bine si eu personal, Eduard Baluta, managerul de magazin, este cel agramat… și mare atenție, piesele nu sunt originale, in niciun caz!

    Domnul Revo, nu dădeam întâmplator peste acest articol dacă vorbeam din povesti.

    Reply
  4. Brebu Adriana

    Sunt buni profesionisti.Am fost foarte multumita. Recomand

    Reply

Spune-ți și tu părerea: