Când este mai puțin aglomerat la Taco Bell

By | October 31, 2017

Duminică am fost din nou la Taco Bell, pentru prima dată de la articolul de lansare. Am zis să testez și restul meniului, să văd cât de picant este sosul extra picant (fire) și să încerc să aflu când este cel mai puțin aglomerat.

Ne-am calculat bine vizita, am venit în jurul orei 12, și nu am stat la coadă decât 25 de minute. Ba chiar am prins și un loc confortabila la o masă. Lângă Ilie Năstase, care, șoc și groază, a stat și el la coadă ca orice om normal. Deși coada este foarte mare, am văzut mai mereu 1-2 mese libere.

Am întrebat-o pe fata de la casă când este cel mai puțin aglomerat și ne-a spus că în timpul săptămânii între 11 și 16 este foarte ok. Dacă vreți neapărat în week-end, vă recomand să mergeți până în ora 12. La această oră mi se pare un compromis acceptabil între aproprierea de prânz și durata de așteptare.

Revenind la meniu, am comandat următoarele:

  • Meniu 2 Tacos Supreme cu pui mexican, sos ușor picant și cartofi prăjiți;
  • Meniu Crunchwrap Supreme cu pui grill, sos picant și nachos;
  • Fajita Burrito de vită, cu sos extra picant (fire)

Totul a fost 53 de lei, prețurile le găsiți în articolul anterior. Le-am cerut la pachet, pentru că nu știam dacă găsim loc, așa că nu arată la fel de bine ca și cele aranjate frumos pentru consumul în restaurant. Rămân la părerea de acum o lună: Crunchwrap-ul este cel mai bun dintre toate.

La taco mi s-a părut un pic ciudat că bucățelele de brânză cheddar nu erau topite, iar burrito-ul a fost bun, dar cam mic. Nu m-aș fi săturat din unul singur. Și cartofii prăjiți ne-au plăcut foarte mult, iar despre nachos nu știu ce se poate spune. Pe viitor mai am să încerc doar Cheesy Bacon Fries Burrito ca să am imaginea completă.

Sosurile le-am testat gradual și nu am găsit nimic de speriat. Puteți comanda cu încredere extra picant. De altfel, mă așteptam la asta, așa se întâmplă de regulă cu mâncarea de la fast food-uri. Nu ar avea logică să facă un sos atât de picant încât să se adreseze unui segment foarte mic de clienți. Plus că astfel îți mai dă o satisfacție mai mare, pentru că te poți lăuda prietenilor că ai făcut față celui mai picant sos.

În concluzie, d-abia aștept să se deschidă Taco Bell-ul din Mega Mall, ca să trec mai des pe la cel din Băneasa 😀

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: