Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard (și cu toate astea tot el a pierdut)

By | June 2, 2022

Dacă aveți internet, e imposibil să nu fi auzit de procesul lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard. Chiar dacă nu v-a păsat de ce se întâmplă (ca mie), sigur au ajuns filmări și poze din sala de tribunal la voi.

Ieri s-a dat sentința și scorul a fost 3 la 1. În sensul că juriul a stabilit că Heard e vinovată de 3 capete de acuzare pentru defăimare, în timp ce Johnny Depp doar de unul dintre ele, care de fapt e ceva ce ar fi spus unul dintre avocații lui despre Heard. Pe scurt, Heard are să-i plătească vreo 10.3 milioane de dolari lui Depp, iar Depp are să-i plătească 2 milioane lui Heard.

A fost un proces “entertaining”, în care pe măsură ce evolua, toată lumea se ducea de partea lui Depp. Inclusiv Kate Moss, care a fost cuplată cu Depp între ’94 și ’98 a depus mărturie în favoarea lui. Heard a fost prinsă de câteva ori cu minciuna. De exemplu la un un moment dat a arătat o cutiuță de farduri, pe care susținea că le folosea ca să acopere vânătăile pe care i le făcea Depp când o accidenta frontal. Apoi brandul respectiv a venit cu o declarație publică în care spunea că acel produs nu era lansat în perioada în care Heard susținea că îl folosea.

Rezultatul?

Victoria e mai mult un “statement” pentru Depp. Compensațiile pe care le va primi cu siguranță nu se apropie de sumele pe care le-a pierdut din cauză că a fost dat afară din câteva filme. Depp susținea că a pierdut 22.5 milioane de dolari doar pentru că a fost dat afară din Pirates Of The Carribean. Apoi l-au scos și din Fantastic Beats șamd. Pierderile sunt și pe termen lung pentru Depp, care pentru o perioadă a fost scos din joc și probabil nu a mai primit roluri noi, lucru care se va reflecta până prin 2025.

Pe cealaltă parte, Amber Heard, care s-a dovedit a fi o mincinoasă, a jucat între timp bine-mersi în Aquaman, Justice League, iar în 2023 va apărea un Aquaman 2 cu ea.

Deci, cine a câștigat de fapt și cine a pierdut? Depp a fost portretizat ca un monstru și o perioadă a fost ca un ciumat pentru ceilalți. Pe de altă parte, Heard e văzută doar ca o mincinoasă, așa că a primit în continuare roluri. Și probabil că le va mai primi și de acum încolo.

Heard le face un deserviciu și multor femei, pentru că taie puternic din avântul #metoo. Mi se pare că toată lumea a pierdut din procesul ăsta (Depp, industria de film, spectatorii, integritatea presei), dar dintre toți, Heard a scăpat cel mai ieftin.

Cred că asta ar trebui să fie o învățătură de minte pentru producători, presă și show-bizz. Poate e mai bine, totuși, să ascultăm ambele variante înainte să sărim după fentă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard (și cu toate astea tot el a pierdut)

  1. Ovidiu

    Păi cum ai ajuns tu la concluzia că Depp a pierdut din procesul ăsta? A câștigat 15 mil de dolari. Și stai tu liniștit că Depp o să aibă iar filme cât nu poate duce. Îl vom revedea în Pirații din Caraibe, garantat. Iar Amber, e pe pârtie acum. Patience little one.

    Reply
    1. vlad

      Sau nici unu din cei 2 nu va mai avea un contract cu marile studiouri.

Spune-ți și tu părerea: