Jurizare Blogwars Etapa #6

By | February 23, 2013

Îmi place că etapa asta nu s-a impus o temă. Astfel, participanții au putut să încadreze produsul în ce decor vor ei.

  1. Gabriel Ursan – Mi-a plăcut povestea per total. Mi-a plăcut că “video” este punctul central al articolului. S-a jucat cu tipologiile umane la fel cum a facut Bogdan (Moneywatch) în articolul din etapa precedentă.

  2. Soacra – Pentru că a spus niște adevăruri despre fotografie. A arătat că un monitor bun este complementar unei fotografii bune. Eu la fotografie mă gândesc prima dată când aud de IPS.

  3. Octocat – Alt articol integrat foarte bine într-o poveste. De data asta a fost pozitivist, deci mi-a plăcut. Sper să nu se simtă “excluși” ceilalți jurați, care nu au prins locul 10.

  4. Moneywatch – Mi-a plăcut articolul însă în el monitorul se folosește fix pentru ce nu aș vrea să-l văd folosit vreodată. Editare text 🙂

  5. Okey – Până în ultimul moment am tot sperat ca Philippe să poarte un Patek Philippe la mână. M-ai învățat prost cu articolul din etapa trecută !

  6. Stiridinit – Mi-a plăcut istorioara și titlul. Educativ. Chiar dacă ești pe ultimul loc, nu prea am ce-ți reproșa. Poate că ai vorbit cam puțin despre monitor.

Acestea sunt voturile mele pentru etapa 6, cu mențiunea că aș prefera să nu fi ghicit ultimul loc. Mă voi simți vinovat dacă va ieși cel pe care și eu l-am “discreditat”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Jurizare Blogwars Etapa #6

    1. revo Post author

      Vreau sa-ti dau o nota maxima. Mi-a placut primul articol mult si cel cu padfone 2 🙂

  1. Bogdan MoneyWatch

    Am inteles topul si punctul tau de vedere; la mine, editarea de text era doar una dintre utilizarile descrise, nu ma consider vinovat de infamie dupa cum nu te acuz de blasfemie, pentru ca pana la urma posibilele utilizari ale monitorului raman pana la urma dupa gustul si optiunile fiecaruia dintre noi.
    Ca o barfa la peluze insa, principial vorbind, ce ai vrea sa vezi folosit pentru editare text? 😛 😛

    Multumesc pentru dezvaluiri, banuiam cine si ce si de ce te-au incantat mai mult sau mai putin 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      Salut Bogdan! Pentru editarea text masina de scris mi se pare cea mai buna chestie inventata vreodata 😀

Spune-ți și tu părerea: