Lansarea iPhone 7 în România – primele păreri despre telefon

By | September 23, 2016

Aseară la magazinul Vodafone Lipscani a fost evenimentul de lansare iPhone 7 în România și am fost și eu să văd ce se întâmplă. Nu prea mă vedeți scriind pe aici despre iPhone pentru că nefiind utilizator de iOS, n-aș vrea să scriu prostii. Totuși, jumătatea mai bună este la al doilea iPhone, deci mă mai joc și eu din când în când cu ele.

iphone-7-romania-1

Am ratat evenimentul înternațional de lansare iPhone 7 și deși știu în linii mari cu ce se laudă noul dispozitiv de la Apple, nu prea am avut timp să aprofundez subiectul. Așadar, aseară a fost primul contact cu telefonul. Iată câteva impresii, începând cu lansarea:

  • Foarte multă lume în fața magazinului Vodafone dar și în interior apoi. Sunt convins că au fost și mulți oameni care s-au strâns din curiozitate, văzând aglomerație acolo, dar am văzut și multe dispozitive cumpărate. Eu nu cred că voi putea să cumpăr vreodată un gadget în prima zi de lansare.

iphone-7-romania-2

  • În cele 2 minute cât am stat cu el în mână, nu mi se pare că telefonul se simte diferit față de iPhone-ul 6 pe care îl mai butonez din când în când (de fapt doar caut frenetic butonul de back).

iphone-7-romania-5

  • Camera este în continuare proeminentă și eu consider asta un pas înapoi. Având în vedere că tot nu iese pe locul 1 în test foto, cred că singurul motiv e ca să aibă Apple cu ce se lăuda la iPhone 7s.
  • Eliminarea butonului fizic mi se pare o greșeală. Mai ales că nu s-a făcut nimic cu spațiul de acolo. Adică am eliminat butonul dar nu prea. Să vedeți ce amuzant va fi când se va bloca softul.
  • Jet Black adună foooarte multe amprente și se zgârie la fel de ușor. Dar majoritatea spuneau că îl cumpără ca să-l bage în husă. Practic așa înnobilezi designul Apple.

Sunt convins că iPhone 7 se va vinde în cantități impresionante. Rămâne un telefon bun, potrivit pentru cei ce rezonează cu filozofia Apple. Totuși, părerea mea este că anul acesta focusul s-a mutat de pe telefon mai mult pe căști.

Dacă vreți să-l cumpărați rapid, îl găsiți la Vodafone la precomandă. E cea mai sigură variantă. Sunt puține unități și în primă instanță sigur nu-l veți găsi în magazine.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: