Lasermaxx sau Laser Megazone ?

By | April 12, 2011

De cand am jucat prima data laser tag mi-am pus intrebarea asta. Intamplarea a facut ca de fiecare data cand ma duceam sa aleg Lasermaxx pentru ca au promovare mai buna si tot felul de discounturi. Ieri am experimentat si Laser Megazone asa ca-mi pot da cu parerea.

Spatiul de joc:

Laser Megazone au arena pe 2 nivele asa ca spatiul este mai mare, insa asta nu prea se simte.  Sunt foarte multe ziduri si obstacole astfel incat nu prea ai pe unde alerga. Lasermaxx, desi pe un singur nivel, ofera si zone in care poti sa fugi de adversar. Parerea mea este ca arena din Afi este si mult mai interactiva: ai cauciucuri, saci, cutii si chiar masina pe care poti sa te sui, la Megazone nu prea am gasit de ce sa trag, cu ce sa ma joc. Daca esti o persoana mai “grea”, s-ar putea sa-ti placa mai mult la Megazone.

Vestele si pistoalele:

Din nou imi plac cele de la Lasermaxx, au butonul sfant care trebuie tinut ca sa poti apasa pe tragaci. Faptul ca am butonul ala acolo imi permite sa inclin arma in ce directie vreau eu. La Megazone au un senzor in loc de butonul ala. Din cauza senzorului nu prea poti sa tii arma decat intr-o singura pozitie. Eu sunt obisnuit sa o inclin in toate directiile. La Megazone se plangea un prieten ca senzorul ala nu detecteaza de fiecare data cand tine mana acolo. Dar si Lasermaxx au/aveau probleme, mi s-a intamplat sa nu faca bine contact tragaciul sau sa aiba un delay iritant. In ambele locuri ni s-a intamplat sa se opreasca o vesta in mijlocul jocului. Vestele Lasermaxx sunt parca mai grele si mai rigide.

Alta chestie legate de joc este ca la Megazone nu-ti poti seta numele. Au ei niste nume predefinite si cu alea joci, destul de trist. Alta chestie care m-a enervat a fost ca se vedea destul de greu numele celui care te-a omorat pe vesta.

Preturi cam la fel.

20 lei partida la Megazone vs 23 lei Lasermaxx.

Cu Happy hours Lassermax vs reducere studenti Megazone tot pe acolo ajungi.

Lasermaxx are si jocuri de 12,15 minute. Megazone are de 20 si 30. Garantez ca in 15 minute iesi din Lasermaxx mai fleasca decat dupa 30 minute in Megazone. 15 minute ar fi durata optima a unui joc dupa mine.

Si acum, elementul definitoriu pentru mine:

La Megazone dupa ce ai fost impuscat, ai 5 secunde in care vesta iti sta stinsa. Aici ai un mare dezavantaj pentru ca tu ai vesta stinsa si nu poti folosi pistolul. Oponentul are vesta aprinsa si isi poate seta tinta pe tine din nou. Daca ai dat peste un “cuib” de adversari, ai pus-o. In schimb, cu Lasermaxx e un pic diferit. Dupa ce ai fost impuscat, stai 5 secunde pe bara si apoi ai 1 secunda de imunitate! Timp in care iti merge vesta si poti omora fara sa fii omorat. Asta imi permite sa ma razbun si sa vanez nefericitul care m-a impuscat in functie de gradul de frustrare pe care mi l-a produs. Tot regula asta incurajeaza si jocul rapid. Ai tras, fugi, ca daca nu o iei si tu.

Asta`i tot. Happy fragging you Counter Strike addicts !

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Lasermaxx sau Laser Megazone ?

  1. Blondu

    Vezi ca ai gresit ceva acolo… dupa ce esti impuscat esti dezactivat 5 secunde, si doar 1 secunda ai imunitate, nu tot 5…(stiu asta ca daca erau 5 ma bagam peste tot).

    La Lasermaxx ai uitat sa zici de minele pt PowerUp.
    sunt 2. una la echipa rosie, una la vede… ce de la rosie e pe peretele din spate , langa masini… cealalat nu mai stiu.
    Fiecare AL TREILEA( nu toti) care trage in ea poate primi PowerUp, care sunt:
    1. Burst Fire
    2. iti inchide luminile de pe vesta….dar daca esti impuscat tot te dezactiveaza.
    3. Te transforma pentru un minut in adversar..adica iti da culorile.. colegii tai din echipa in care ai fost nu pot sa te impuste…iar cei din echipa in care teai transdormat..nu o sa te impuste…:D
    4. Invincibilitate 1 min….dar e greu de luat… parca trebuiau 10 sau 15 kill la rand…o singura data lam prins…

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    am corectat postul acum, ms, ai 1 secunda de imunitate intr-adevar 😀
    ce tare e faza asta cu minele, de 2-3 ani joc si nu stiam de ele. le-am observat dar credeam ca scopul lor este sa te omoare daca nu te feresti.

    Reply
  3. blondie

    nici eu nu o stiam.. dar mia zis-o baiatul de acolo.. care ne prezenta…. daca esti destept…te duci la inceput…cu 3-4 oameni.. si 10 secunde toata lumea sa traga in aia…2-3 tot iau powerup…si nu poti sa ai mai mult de un powerup pe runda.

    si te omoara doar daca stai prea mult sub ele..cand se schimba pe culoarea ta parca…

    Reply
  4. Liliana

    Megazone, super petrecere! Servire amabila si rapida. Recomand cu mare drag . Poti aduce ce doresti pizza, prajituri, tort . Apa si sucurile sunt incluse pentru copii. Plus ca poti sa iesi in curte . Parcare aproape. RECOMAND ++

    Reply

Spune-ți și tu părerea: