LG G3 se lansează acum

By | May 27, 2014

Sub sloganul “Simple is the new Smart”, LG lansează acum la Londra noul G3, viitorul lor telefon de referință. Deocamdată prezentarea îmi place. Moderatoarea este tipă care arată bine, nu un asiatic care stâlcește toate cuvintele. O puteți vedea live aici.

Așa arată telefonul:

lg_g3_featured

 

Arată foarte, foarte bine. Au păstrat rama foarte subțire din jurul carcasei (partea frontală a telefonului este acoperită în proporție de 76% de ecran). Carcasa este metalică și display-ul de 5.5″ Quad HD (538 ppi), difuzor de 1W, baterie de 3000 mAh, Laser Auto Focus? și acceptă încărcare wireless.

Camera are 13 MP, focalizează în doar 276 ms cu ajutorul focalizării prin laser. Cel care prezintă spune că este aceeași viteză cu care clipește ochiul uman. Are și stabilizare optică.

Din păcate și LG mizează pe moda selfie-urilor. Au implementat un mod în care telefonul recunoaște un gest și camera frontală îți face automat o poză. Încep să fac alergie la cuvântul ăsta.

Pentru filmare nu au vorbit decât despre un mod de eliminare a zgomotului de fundal. Există deja.

Despre interfață. GUI-ul lui G3 se bazează pe un design plat și culori primare. Nu îmi plac de nicio culoare pictogramele, dar îmi place fontul folosit.

Knock Code este o modalitate prin care îțî poți debloca telefonul în funcție de modul în care îi “ciocăni” în ecran. Display-ul detectează poziția în care ai apăsat. Aici LG arată că mai sunt loc de inovații. Bravo!

Design-ul îmi place foarte mult după cum spuneam. Lumina este foarte ușor reflectată de spatele metalic curbat. Au păstra butoanele de volum și de power pe spate. Camera este amplasată central și per total, design-ul este simetric.

g3_back

 

Accesoriile pentru G3. Hello G Watch!

lg_g3_accesorii

 

Mi-a plăcut că în prezentare nu au insistat deloc pe specificații cum ar fi procesorul și memoria RAM. Dar totuși, le listez eu pe toate aici, inclusiv pe cele despre care am vorbit mai sus:

Display: 5.5″ True HD IPS, 534 ppi

Chipset: Snapdragon 801 – procesor Quad Core 2.5 GHz

Memorie – există 2 versiuni: 16GB stocare + 2GB RAM + slot card

32GB stocare + 3GB RAM + slot card

Cameră foto: 13 MP, detecție de fază, laser autofocus, OIS, bliț dual

video: 1080p, mod HDR, stabilizare, înregistrare audio stereo

Baterie: 3000 mAh – superb!

Nu știu încă prețul dar din seria nouă de telefoane lansate, LG G3 mă impresionează cel mai mult. Mi-a plăcut foarte mult că s-au distanțat de ceilați producători și nu au copiat. Semănă cu One M8 prin prisma carcasei metalice. Dar au preferat să nu implementeze cititorul de amprente (care oricum nu mi se pare că funcționează bine), nu au cameră duală, nu au senzor de măsurare a pulsului. Singurul lucru care i-ar putea lipsi este măcar o certificare IP67. În schimb, LG G3 are lucruri care contează cu adevărat.

 

 

 

 

 

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “LG G3 se lansează acum

  1. Pingback: Super ofertă: LG G3 + tabletă G Pad 7.0 cadou | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: