Light L16 Camera – 16 lentile care încap în buzunar

By | October 16, 2015

Ştiți voi camerele acelea care au foarte multe obiective interschimbabile? Niște băieți s-au gândit să le pună pe toate în același timp, pe o singură cameră. Camera aceasta, deși pare un obiect dintr-un film science fiction, nu numai că este reală, dar există chiar și un concurs prin care o puteți câștiga.

În principiu funcționează pe Android, are un zoom optic pe o plajă de 35-150 mm și diafragă echivalentă cu f/1.0 și poate scoate poze până la 52 MP. Are și un mod expert pentru focalizare manuală, dar și un auto mai simplu. Pozele le scoate în format .jpg, nu în vreun format magic pe care doar ei să-l știe, cum este ZOE de la HTC sau Lytro. Ştie inclusiv să filmeze în 4k și are și WiFi. Prețul de pornire este de 1.300$.

Teoretic, dacă au grijă la interfață, să fie ușor de folosit, și dacă nu vor avea probleme cu sistemul de operare, ar trebui să aibă succes.

Concursul despre care spuneam este prin EyeEm, o aplicație în stilul Instagram. Ideea aplicației este că periodic au o temă pentru care utilizatorii pot trimite fotografii. Cei care aplică până pe 26 octombrie la provocarea “Capture the moment” pot câștiga această cameră. Doar să citiți regulamentul să fiți siguri că este valabil și în România concursul.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: