Lui Andre Rieu i-a plăcut la București

By | August 24, 2015

Ştiți ce-i amuzant? Înainte de seria de concerte ale lui Andre Rieu din România erau tot felul de puritani care-l criticau pentru că este mai mult entertainer decât muzician. Se pare că răspunsul lui a fost să se ducă la el acasă, în Maastricht, și să ne facă reclamă.

[youtube=https://youtu.be/X_TUPnR5iQs&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

N-am mai fost atât de încântat de când a venit Top Gear în România 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Lui Andre Rieu i-a plăcut la București

 1. C

  Bine punctat.
  Astfel de “ambasadori’ au un impact foarte mare si nu implica costuri mari.

  P.S. Off-topic, n-ar strica cateva posturi legate de ceasuri mai ales chestii practice: de unde sa iei ceasuri de perete? Ceasuri silentioase (sweeping hand) vs non. Prin RO vad doar posturi legat de “avioane” de mii de EUR dar nimic legat de ce se afla dincolo de un ceas chiar si vazut ca fiind “ieftin”. Mi-am amintit de asta citind postul tau despre OREX.

  Reply
  1. Revo Post author

   Am pregătit o serie de articole încă de anul trecut însă le-am amânat și acum vreau să le adaptez limbajul pentru a le posta pe Horologer. Planul ar fi să postez de acum încolo acolo sfaturi și povești despre ceasuri. O să fie despre cum funcționează diverse tipuri de mecanisme, ce înseamnă complicațiile și tot așa. Dacă te interesează ceva anume dă-mi un semn și discutăm pe mail.

   P.S: E safe, nu trimit spam, nu e nevoie să folosești mailinator 😛

Spune-ți și tu părerea: