M-aș uita cu plăcere la un Trevor Noah român

By | January 21, 2020

Pentru mine cea mai tare descoperire la capitolul etertainment se numește Trevor Noah. Prima chestie pe care am văzut-o de la el a fost bucata de mai jos, despre accentul rusesc:

Și apoi i-am luat la rând “Best Of”-urile de pe YouTube și m-am uitat la câteva show-uri pe Netflix. Omul este senzațional. Reușește să fie politicos și modest și să facă glume bune fără să apeleze la trivialități, știe să contureze foarte bine comicul de situație, știe să imite tot felul de sunete șamd. Are un show inteligent și amuzant.

Problema este că atunci când l-am descoperit m-a apucat pofta de stand up-uri și am căutat să văd care mai este situația în România. Am dat peste “Una scurtă”, care inițial mi s-a părut ok, dar după 2-3 episoade parcă prea erau glume de autobază.

Și cred că ar avea succes și la noi un comediant cu bun simț și cu glume mai răsărite. Că “bodyguarzii intelectuali” și maneaua intercocalar încă mai fac furori și acum.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “M-aș uita cu plăcere la un Trevor Noah român

  1. Dragos

    He he
    Noi l-am descoperit anul trecut in Comediants of the world. Mai sunt cativa din Africa de sud ce sunt foarte buni. Recomand sa vezi tot sezonul serialului

    Reply
    1. Revo Post author

      Tot așa și noi. Cândva anul trecut am văzut video de mai sus pe Facebook și apoi când aveam între 20-40 minute libere și nu voiam să ne uităm la un film/serial, puneam un Trevor Noah 🙂

  2. Dragos Bunea

    E bun spre foarte bun Trever Noah. Am vazut si clipul ala cu istoria sa. Interesant. La noi inca merg bine glumele porcoase ca asa suntem ca natie, ne plac lucrurile astea. Totusi, recomand ultimele aparitii ale lui Pircalab, Teo (specialul mi s-a parut chiar foarte fain) si chiar Bordea (desi nu sunt fan m-a surprins placut cu specialul sau). La noi pun pariu ca daca ar aparea un Trever Noah ar primi aplauze doar din simpatie. Momentan n-ar prinde.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: