Mai țineți minte cum s-a asfaltat bulevardul Iuliu Maniu ?

By | March 22, 2013

Nu că acum ar fi mai breaz, dar acum 10-15 ani, Iuliu Maniu concura cot la cot cu un drum comunal. Pe sensul cu intrarea în București, chiar înainte de Autogara Militari era gropanul gropanelor. Un gropan atât de mare încât toți automobiliștii din sectorul 6 se cunoșteau intim cu el.

Legenda spune că Bombonel vroia să plece sau se întorcea dintr-o deplasare pe vremea când era PM și avea încă ouăle nenumărate. Numai că șoferul lui nu știa de gropan. Şi uite așa s-au ciocnit ouăle lui Bombonel atât de tare încât a fost nevoit să cheme altă mașină să-l ia de acolo. Pentru că primul bombomobil și-a dat obștescul sfârșit în groapa aia. Ulterior a dat decret să se repare Iuliu Maniu.

Mi-am adus aminte de asta citind următoarele:

Exista un cicuit creat in penitenciar dedicat Omului, circuitul, mascat si delimitat clar, a fost dezvoltat pentru Om. Vizitatorii trebuie sa treaca prin contyrol amanunutit si nu au access cu o lista de obiecte conform regulamentului Vizitatorii Omului au dreptul de a intra cu orice: telefoane, laptop, bani, sucuri. Dovada acestora sunt inregistrarile camerei de la PC1. si celei de la detectorul de metale ale P.C.1. Pachetul standard lunar este de 10kg alimente, 6kg de legume/fructe, 20kg sucuri si apa. Pachetele PPL Adrian Nastase sunt in afara regulilor, a legii, a oricarui control sau a bunului simt. Exista pentru Om si vizitele zilnice ale avocatului pe inserat dupa ora 18 cand apare al doilea pachet cu carti, alimente, haine, reviste etc. si pachetul de retur cu carti, reviste, haine etc.

(…)

pentru PPL Adrian Nastase a fost pregatitia o echipa de 16 oameni pe criteriile cuminti, facultate muncitori. acestia esraqu anterior imprastiati prin toate sectiile. pentru PPL Adrian Nastase s-a asfaltat curtea de plimbare a sectiilor 3 si 4. pentru PPL Adrian nastase s-au instalat geamuri termopane si s-a costruit un pasaj inchis intre pavilioane.

  • Nota. PPL = persoana privata de libertate
  • PC = punct de control Favorizati = PPL din sectia speciala a lui Adrian Nastase

Practic omul a fost într-o călătorie de afaceri mai lungă. Şi atât.

Restul articolului îl găsiți pe itmorar via reportervirtual. E interesant de citit dacă vreți să știți cum este în pușcărie cu un blogger.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Mai țineți minte cum s-a asfaltat bulevardul Iuliu Maniu ?

  1. Yamasha

    haha. dar ce aveti cu bombonel? a fost si el prins pentru o gainarie.. altii inca sunt zmei si… nu au fost prinsi.

    Reply
    1. revo Post author

      In 4 ani asta a concesionat pe viata toate resursele Romaniei. Nimeni nu a reusit sa fure mai mult decat el pana acum. Nici macar Tariceanu

Spune-ți și tu părerea: