Mielul de Paște de la Adi Hădean revine

By | April 20, 2019

Anul trecut am văzut pe Facebook că Adi Hădean pregătește pachete cu friptură de miel pentru Paște. Am cumpărat și eu un pachet (care conține mai multe porții), de curiozitate.

M-am gândit atunci să scriu un articol pe blog în care să recomand, dar n-am mai ajuns. Am pus doar o poză pe Facebook atunci când l-am desfăcut.

Rezultatul? Două săptămâni mai târziu, mă tot întreba lumea “cum a fost mielul de la Hădean”.

Și cum să vă spun… a fost… Știți, eu consider că ai mei fac friptură de miel foarte bună. Dar cel de la Adi Hădean mi s-a părut senzațional. Frăgezimea, condimentele, sosul, totul s-a potrivit perfect. Iar ceilalți meseni au fost de aceeași părere. A fost atât de bun încât am mai păstrat sosul vreo săptămână în frigider. Mai deschideam ușa, mă uitam la el și suspinam.

Ca idee, așa a arătat:

miel de paste
garnitura miel de paste

Sparanghelul l-am gătit noi, era una dintre cele două sugestii scrise pe bilețelul cu indicații primit în pachetul cu miel.

Anul acesta Adi face din nou mișcarea. Singura diferență este că nu mai poate fi achitat prin OP, ci trebuie să vă deplasați până la MEATic pentru comandă (detalii aici).

Acum am devenit atât de încrezători încât să gătim și noi miel (vrem să-l facem în stil barbacoa 🙂 ). Dar tot vrem să cumpărăm un pachet și de la Adi Hădean. O parte din mine speră să fie pregătit ca anul trecut. Pe de altă parte, mi-ar plăcea să văd și cum altfel mai poate fi pregătit.

În fine, vă recomand cu căldură. D-abia aștept să gustăm Miel de Paște v2.0.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: