Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, consideră că antreprenorii români sunt niște babuini

By | July 21, 2022

Da, omul pus în fruntea ministerului care ar trebui să apere interesele antreprenorilor consideră că “noi avem doar 10% antreprenori și restul baubuini-antreprenori”. Și asta a declarat acum ceva timp pe facebook, pe vremea când nu era încă ministru, ci “un simplu consultant”. Bine, a scris de fapt “antreorenori” în loc de antreprenori, dar îl iertăm, că e greu să scrii coerent când ești “un simplu consultant”.

Bat monedă pe termenul “un simplu consultant”, pentru că asta a fost scuza lui când au ieșit la suprafață aberațiile pe care le spunea acum ceva timp. Practic gata, omului îi pare rău, totul s-a rezolvat.

Nu, nu s-a rezolvat, pentru că e clar că așa gândește omul. Odată ce ai spus asta, nu o mai poți retrage. Și nu ține de statutul pe care îl ai când faci declarația asta, ci de caracter. E clar că așa gândești și așa te raportezi la cei ale căror interese trebuie să le aperi. Ei sunt doar niște babuini pentru tine. Niște babuini care sunt buni de plată în fiecare lună până pe data de 25 și atât.

În caz că mai era nevoie de o confirmare, asta suntem pentru ministrul de finanțe toți cei care ne străduim să facem un business. Niște babuini. Iar el este.. nimeni altul decât șeful babuinilor, nu? Deci ce îl face asta pe el?!

Sursă: Hotnews

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, consideră că antreprenorii români sunt niște babuini

  1. vlad

    Bai macar isi cere scuze. Lumea s-a suparat cand blogerul misogino pedofil nu si-a cerut scuze si a continuat cu nesimtirea.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: