O săptămână mai târziu, omul nu și-a cerut scuze

By | July 22, 2022

Eu fac parte din cei care n-au fost surprinși de interviul dat de Buhnici care a apărut week-end-ul trecut. Am luat-o la modul “I ain’t even mad.”. Nu-i prima dudă. Am mai văzut ieșiri dubioase de-ale lui pe Twitter care demonstrau lipsă de empatie. Am interacționat cu el foarte puțin și aveam o oarecare părere formată despre el, acel interviu doar mi-a confirmat feeling-ul.

Omul mi se pare genul căruia îi place să vorbească doar când vrea el. Se studiază foarte atent atunci când vorbește, ca și cum s-ar privi din oglindă la el, și musai să îi dai dreptate. De fapt ăsta este skill-ul lui, mereu încearcă să te convingă că el este expert pe orice subiect abordează. Chiar dacă tu spui același lucru, el îl împachetează sub o altă formă ca să pară cumva că el a spus aia și cumva tu nu știi la fel de bine ca el. Dacă ai alt punct de vedere și ești relevant pentru el, se va chinui să îți demonstreze că el are dreptate. Dacă nu ești targetul în discuție, eh … “ești un simpleton”, nu meriți prea mult efort.

Așadar, sunt convins că cele declarate sunt convingerile lui sincere. Niște frustrări ieșite la suprafață de sub fațadă. Nici nu mai merită comentat. Poate era beat (nu că ar fi o scuză), poate fumat, poate. Nu contează.

Ce m-a înfuriat pe mine a fost declarația lui ulterioară, unde este destul de clar că nu mai era beat. Nu a venit cu scuze, cum era normal, ci a încercat, din nou, ca în disputele lui precedente, SĂ NE CONVINGĂ CĂ GREȘIM CU TOȚII. Să ne facă proști în față pe toți. Iată ce am spus eu și iată ce ați înțeles voi și de ce eu am dreptate și ce ați înțeles voi este total greșit. De fapt nu a spus asta, de fapt erau niște bucăți trunchiate. De fapt boții, masonii și sorosiștii îi vor răul, e o conspirație mondială, sunt interese mari la mijloc.

Boss, l-am văzut cu toții. Erau 10 minute, propoziții d-ale tale cu subiect și predicat, nu cut-uri ca pe YouTube. Nu ne mai lua pe toți de proști. Nu te-a săpat nimeni. Ți-ai făcut-o cu mâna ta.

Asta cred că e și unul dintre motivele pentru care au sărit toți greii pe el. Libertatea, Hotnews șamd. Asta e o dovadă clară că prin modul lui de a pune problema de-a lungul timpului a enervat destul de mulți oameni. Le-a spus tuturor că el are dreptate. I-a tratat pe toți cu superioritate. S-a băgat în față. A avut pretenții și condiții speciale. A fost arogant. Nu și-a cerut scuze.

Și din cauza asta cred că nu și-a cerut scuze. Omul se crede Dumnezeu. Mai deștept decât toți. Ceilalți sunt niște simpletons, nu merită atenție.

Nu fac parte din categoria celor care vrea să sară sânge. Nu avem nimic de împărțit. Eu fac parte din categoria celor care cred că există o felie de tort pentru toți, chiar dacă el pare genul care vrea tot tortul pentru el.

Dar mi-ar plăcea ca oamenii care greșesc, să-și ceară măcar scuze. Și poate pe viitor, indiferent sub ce formă vor mai exista, să aibă mai puține complexe de superioritate.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “O săptămână mai târziu, omul nu și-a cerut scuze

  1. Alex

    Sincer, “pedeapsa suprema” ar fi ca oamenii sa l ignore maxim. In schimb oamenii inca dezbat spusele lui si asta ii ofera expunere/ publicitate…chiar si una negativa.

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu cred că trebuie ignorat. Dacă oamenii ignorau acel interviu cu el și ce a spus în el, acum deja s-ar fi răcit toată controversa. Iar el acum balota campanii în continuare.

  2. Andrei

    Este tipul narcisistului suprem de o autosuficienta exacerbată care nu se bazează pe ceva solid el fiind doar un mediocru cu pretenții.

    Reply
  3. Ovidiu

    Tu ești prea diplomat, însă lui Buhnici dar și altei stimabile precum nevesta lui Moisescu li se potrivește mănușă proverbul “Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul”.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: