Ne trebuie un magazin specializat pe cabluri și conectică

By | May 15, 2019

De fiecare dată când caut un cablu sau vreun accesoriu de conectică, pierd prea mult timp, până în punctul în care devine un stres.

De exemplu acum caut un cablu prelungitor DC. O chestie aparent banală, pe care nu o găsesc nicăieri rapid și la un preț decent. L-am găsit pe conectica.ro la 38 de lei, cu livrare în 5-14 zile. În altă parte era 25 lei, dar cu livrare peste o lună.

Și am mai pățit așa. Orice nu este cablu USB de 0.8-2 m este greu de găsit. Altă dată am căutat un splitter dintr-un singur USB în 2 USB-uri mamă. L-am găsit la Altex, pe la 40 de lei. Altă dată un cablu USB mai lung de 2 metri. Altă dată un cablu VGA de 5 metri. Adaptor de la USB Type C la jack de 3.5 mm, adaptor de la USB Type C la HDMI, convertor de la Display Port la HDMI șamd.

Uneori găsesc ce-mi trebuie, dar la 10 lei, cu 15 lei cost de transport. Și mi-ar conveni să mai adaug 4-5 cabluri splittere și mufe acolo, ca măcar să se justifice costul transportului. Dar nu găsesc la același magazin mai multe articole de care am nevoie.

D-asta zic. Ar fi bun un magazin serios pe această nișă. Fie offline, unde să știi că te duci și găsești orice îți trebuie, la un preț decent. Ori online, unde plătești 15 lei transportul, dar știi că îți poți comandat cabluri pentru toate fanteziile tale.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Ne trebuie un magazin specializat pe cabluri și conectică

  1. roka

    offline, cred ca zona strada Maica Domnului (Universitatea de Constructii) este arhicunoscuta pentru asa ceva (cabluri, conectica, adaptoare si restul).

    Reply
  2. Dragos

    eu de la conectica.ro am luat chestii ce nu le gaseam prin alte parti (la recomandarea omului de la audio-market ca idee)

    Reply

Spune-ți și tu părerea: