Nexus 5 este viitorul tău telefon

By | November 6, 2013

Dacă ești în căutarea unui telefon nou cu Android, probabil că ar trebui să-ți cumperi un Nexus 5, telefonul produs de LG pentru Google. Dacă vroiai un Galaxy S3 LTE, mai bine mai pui 400 de lei și îți iei Nexus 5. Iar dacă visai la marele Galaxy S4, nu văd de ce ai plăti cu 400 de lei mai mult, când îți poți cumpăra un Nexus: mai nou, cu ultima versiune de Android și cu procesor mai bun (dacă crezi că asta contează cu adevărat).

Nexus 5 are următoarele specificații:

  • Ecran IPS 5″ foarte bun
  • Cel mai rapid chipset existent: 2.3Ghz
  • 2GB RAM și variante de 16/32GB memorie internă
  • Cameră de 8 MP

Spre deosebire de Nexus 4, modelul nou vine cu LTE din start, nu mai are spatele din sticlă, are cameră atât foto cât și video mai bună și suportă încărcare wireless. Bateria este nedetașabilă. Designul rămâne în continuare banal. Iar mie îmi place asta. Marele său avantaj este prețul scăzut.

Din ce am citit, Android 4.4 aduce o îmbunătățire pentru aplicația de apeluri, o aplicație de messaging (SMS) stricată, așa cum spuneam aici și alte chestii minore. Nu este un update major.

În magazinele Play de afară, stocurile de Nexus 5 s-au epuizat deja și va fi o întârziere de câteva zile pentru tranșa a doua, semn că Google n-a învățat nimic de la precedentul Nexus 4. În România însă, s-a întâmplat ceva ciudat, Nexus 5 a fost disponibil prin pcgarage încă din prima zi de lansare. Iar prețurile sunt decente pentru un asemnea telefon, adus atât de repede.

De unde îl cumperi și la ce preț?

  • Cel mai ieftin îl găsești la eMAG: 1.999 lei cu oferta de azi.
  • Urmează evoMAG cu acelasi preț: 1.999 lei.
  • Iar la pcgarage este 2.098 lei – și ai 1% reducere dacă folosești codul meu (MP85EI6B).

Dacă vreți să îl cumpărați, vă sfătuiesc să o faceți acum, pentru că cel puțin doi ani nu veți mai avea probleme. Şi ca bonus, veți avea întoteauna ultima versiune de Android, înaintea celor cu Galaxy S4 😀

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Nexus 5 este viitorul tău telefon

    1. revo Post author

      Eu am zis că voi cumpăra următorul Nexus atunci când îl va face Samsung. Dar mă cam tentează ăsta 😀

Spune-ți și tu părerea: