E drăguț cum se agită Nicușor Dan cu campania, doar că…

By | April 10, 2024

Îl văd în ultimul timp pe Nicușor Dan cât mai des. Ba prin podcast pe la Gojira, explicând cu câte datorii a lăsat Firea Bucureștiul. Ba pe la Ionela Năstase cu povestiri din adolescență și detalii din viața de familie. Pune și story-uri, face și reel-uri cu realizările lui în 60 de secunde, postează același videoclip de două ori pe YouTube.

Este chiar de admirat tot acest efort. Există o singură problemă.

Chestiile astea trebuiau făcute de acum doi ani. Lunar. Săptămânal. Zilnic!

Pentru că pentru oamenii neinformați sau nehotărâți dă senzația că îngrașă porcul în ajun.

Când a apărut sondajul cu Piedone pe locul 1 nu am reușit să îmi explic cum de Piedone încă mai este relevant în 2024 și cum de lumea l-ar vota în continuare.

Apoi mi-am dat seama că vizibilitatea lui de acum are două explicații. Pe de-o parte este PR-ul pe care și l-a făcut când era primar al sectorului 4. Pe de altă parte, e zilnic pe TikTok. Adică fix acolo unde este masa votanților. Mai o acțiune într-o piața, mai la un plantat de bordură, mai la toaletat un tufiș. Chestii de mare angajament.

Pe de altă parte, Nicușor a rezolvat probleme grele dar nu foarte palpabile pentru omul de rând. A adus bani în conturile primăriei? Eh, lăsați că știm noi că bani sunt de fapt… A crescut ratingul Fitch? Ce-i aia!?

Între unu’ pe care-l vezi zilnic că face lucruri, fie ele și lucruri de doi bani, și unu’ pe care-l vezi o dată la 4 ani și care spune că face lucruri complicate, greu de înțeles (și greu de verificat pentru cetățeanul de rând), pe cine ai alege?

D-asta zic. E drăguț cum se agită Nicușor Dan acum în campanie, dar că sper să nu fie prea târziu. Sper să-și fi calculat bine acest sprint electoral. Și mai sper să se învețe odată minte și să comunice mai des. N-a dat importanță acestui aspect și a câștigat cu emoții primul mandat. Apoi a neglijat în continuare comunicarea și acum Piedone este peste el în sondaje.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “E drăguț cum se agită Nicușor Dan cu campania, doar că…

  1. vlad

    Ieri a aparut alt sondaj, unde nicusor are 7% peste infractor.
    Referitor la cand a inceput marketingul, ai putea spune ca a fost preocupat de munca in loc sa piarda timpul cu reclamele.

    Reply
    1. Stoica Doina

      Mi se pare o parere pertinenta. Un om cu scaun la cap asa gandeste.

  2. Alin

    Majoritatea oamenilor gandesc simplu. Cate zile a lipsit apa calda in mandatul lui Oprescu/Firea si cat in mandatul lui Nicusor. In cazul meu si al multor cunoscuti in mandatul lui Nicusor au fost de 10 ori mai multe intreruperi. Si la alte lucruri de genul asta simplu unde Nicusor pierde grav.

    Reply
    1. Johnny Bravo

      Te contrazic flagrant la treaba cu apa calda. In primul an cu Nicusor Dan am avut oprita apa calda si caldura de pe 15februarie pana pe 20martie. 35 zile consecutive!!!!
      Anul acesta am avut 5 intreruperi de cate 2-3 zile .

    2. Alin

      De 10 ori mai multe intreruperi ca pe vremea lui firea.. ai inteles acum.??

    3. Revo Post author

      Da, la mine în Aviației este invers. De când a venit Nicușor au început să fie și luni cu apă caldă, că înainte pe vremea lui Firea am avut vreo 2 luni lipsă apă caldă (parcă în perioada august – septembrie 2019). Practic cu Firea mai mult n-am avut decât am avut apă caldă și căldură. Pe mandatul lui Nicușor au fost niște întreruperi mari la început de mandat și apoi încă o întrerupere lungă vara trecută, când au schimbat toate țevile pe Pipera. Dar în afară de astea, căldură de frigeau caloriferele ca-n vremurile bune.

  3. Dan Pavelescu

    E grav dacă am ajuns în situația să lăudăm și să susținem pe cineva doar pentru că reprezintă răul cel mai mic. Nu trebuie comparat prezentul sau viitorul cu javrele dinainte, ci cu ce ar fi trebuit să fie, cu normalul.. În momentul de față eu nu văd decât o luptă pentru “ciolan”, nimic demn de luat în considerare. Idem la prezindențiale.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: