Două cu Nicușor Dan înainte de alegeri

By | March 14, 2024

Eu recunosc că îmi pierdusem la un moment dat încrederea că Nicușor Dan poate face ceva pentru București. La vreo 6 luni după ce l-am votat, văzând că nu s-a mișcat nimic, am crezut că omul este de fapt la fel de aerian și în administrație precum se prezintă în discuții.

Iată însă explicația acelor 6 luni – sau cât or fi fost – de pauză:

Voi realizați magnitudinea gropii în care ne aflam? Firea a lăsat Bucureștiul cu 3 milioane de lei în cont și cu datorii imediate de 3 miliarde de lei. Deci nu vorbim de datorii totale, care sunt mult mai mari. Vorbim de facturi care trebuiau plătite pe loc, “costuri fixe”, ca să vorbim în termeni de business.

Și apoi imaginați-vă că cei din administrație nici măcar nu știau care este valoarea facturilor pe care le au de plată, ceea ce este al doilea lucru strigător la cer. Este rețeta perfectă pentru un business falimentar. Încasăm 3 lei și nici măcar nu știm câte costuri avem.

O să mă uit la tot podcastul cu Gojira pentru că mi se pare fascinant. Părerea mea este că în continuarea Nicușor Dan nu este în stare să mintă. Nici măcar să ocolească adevărul atunci când nu-l pune într-o lumină favorabilă. Exemplul concret fiind cel cu sondajul comandat de el, în care el iese pe locul 2 la primărie.

Al doilea lucru pe care voiam să-l spun este că trebuie să ne pregătim ca în următoarele trei luni în București să fie dezastru.

De ce? Pentru că este campanie și pentru că PSD-PNL atât știu. Atât pot ei, atât îi duce capul. Să șantajeze și să șicaneze. Au blocat a treia oară bugetul Capitalei pe 2024. Bănuiala mea este că o vor ține așa cât de mult pot, poate chiar până la alegeri dacă legea le permite. Și dacă nu le permite, poate o vor modifica un pic, ca să poată să-l țină pe Nicușor (și pe toți bucureștenii de altfel) în șah până la alegeri.

Concret, dacă o să auziți în curând știri că nu mai sunt bani pentru schimbarea țevilor de apă caldă și căldură, dacă vedeți că șantierele se opresc, dacă auziți că nu se plătesc salariile din primărie, că nu se mai plătesc alocații pentru copii sau nou născuți, că nu mai are STB bani de motorină, că nu se mai fac investiții și că Nicușor Dan este de vină, să știți cine are vina de fapt. Mafia PSD PNL.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Două cu Nicușor Dan înainte de alegeri

  1. Dan Pavelescu

    Un mesaj din partea lucrătorilor și sindicatului de la crematoriul Cenușa, către toți politicienii:
    Să vă vedem la urne!

    Reply
  2. Dacian

    Daca ar fi putin mai carismatic si ar stii sa se vanda mai bine, ar face in asa fel incat sa stie toata lumea ceea ce a lasat in urma conducerea de dinaintea lui si astfel poate nu ar mai spune lumea ca si Nicusor e ca restul.

    Reply
  3. Pavel

    Eu nu pot să mă uit din cauza lui Gojira. Pur și simplu mă pierde. Crin Antonescu din underground…

    Reply
  4. Big T

    Nici măcar să ocolească adevărul atunci când nu-l pune într-o lumină favorabilă. Exemplul concret fiind cel cu sondajul comandat de el, în care el iese pe locul 2 la primărie.

    E tactica de a mobiliza electoratul de dreapta spre a-l vota, de “frica” ca ar putea ajunge Piedone primar.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: