Noul HTC One M8 – Specificații și păreri

By | March 25, 2014

HTC prezintă acum în Londra, noul HTC One M8. Telefonul arată ca cel care a apărut în pozele de pe internet până acum. Îmi place mult mai mult decât vechiul HTC One. Peter Chou, CEO-ul HTC spune într-o engleză stricată că a fost o provocare să ia ceva ce deja era foarte bun, și să-l facă și mai bun. Nu știu de ce, dar mi se pare că am mai auzit sintagma asta, posibil pe la Apple.

Telefonul este construit tot dintr-o singură bucată de aluminiu. Mi se pare impresionant faptul că spatele telefonului este în proporție de 90% din metal iar per total, telefonul conține 70% metal. Au spus și ei că le-a fost greu să facă asta pentru că metalul nu se înțelege bine cu antenele din interior.

Specificații:

  • Display: 5″, S-LCD3 – 441 ppi – Gorila Glass 3
  • Procesor: Quad Core 2.3 Ghz – Snapdragon 801
  • Memorie: 16/32GB și slot microSD+ 2GB RAM
  • Cameră foto & video: cameră duală de 4MP, dual led
  • Sense 6 și Android 4.4.2
  • Baterie: 2600 mAh

Butoanele lor capacitive au fost înlocuite cu butoanele standard de Android. Excelent!

HTC anunță și ei o cameră rapidă, sunt curios cum stă în raport cu cea de pe Galaxy S4. Scopul camerei duale este de a separa subiectul de fundal. Se pare că a doua cameră este de fapt un senzor de profunzime (DoF). Din ce spun ei, se pare că principiul este implementat mult mai bine decât la Samsung.

Modul ZOE este încă prezent, deși nu mi se pare nimic spectaculos la el, mai ales din cauză că nu-l poți folosi pe computer cum trebuie. Pe partea de video, poți selecta o anumită durată din video și o poți face Slow Motion. Asta îmi place foarte mult, se pot crea niște efecte foarte tari.

S-a renunțat la Beats audio, acum sistemul audio se numește BoomSound. Au repoziționat difuzoarele și au adăugat un adăugat un procesor de semnal mai bun.

Sunt dezamăgit un pic de baterie, mi-ar fi plăcut să aibă cel puțin cât Galaxy S5. Cu toate astea, au implementat și ei un sistem de economisire al energie, în genul Ultra Power Saving Mode.

HTC a învățat din problemele pe care le-a avut anul trecut cu stocurile și anunță disponibilitate imediată în unele țări. Sper să-l primim rapid și în România.

sursă foto: GSM Arena

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Noul HTC One M8 – Specificații și păreri

  1. Pingback: Sondajul de Sâmbătă: Galaxy S5 sau HTC One M8 | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: