Nu am apucat să discutăm trailerul de la Terminator: Genisys

By | December 8, 2014

Vineri a apărut trailerul de la viitorul film Terminator și nu am apucat să vorbim nimic despre el. Precedentul, Terminator: Salvation mi s-a părut deja destul de prost. Atât de prost încât nu mai țin minte nimic din el. Dar din ce văd în trailerul ăsta, mi se face frică și mai rău.

Scenariștii nu se mulțumesc cu faptul că au stricat complet franciza. Vor să se întoarcă în timp și să profaneze și amintirea celui mai bun film din serie – Terminator 2: Judgement Day – cel pe care îl știm cu toții. Pentru că despre asta este de fapt vorba în ultima bucată. Despre un fel de prequel la toată seria. Pe vremea când John Connor nici măcar nu se născuse iar Sarah Connor era doar o adolescentă, interpretată de Daenerys Targaryen Emilia Clarke. În rolul principal este un necunoscut, Jai Courtney iar pe parcurs apare și Arnold., însă probabil va avea un rol cu o pondere mai mică, doar ca să mai aducă o bază de fani în plus în cinema.

Judgement Day a fost unul dintre cele mai mișto filme pe care le-am văzut. Pe lângă scena cu “I’ll be back”, încă am în memorie 90% din film, cu tot cu replici. Tot respectul și pentru Arnold, este unul dintre oamenii pe care îi admir, însă în ultimele filme este mediocru ca actor. Slabe șanse să se întâmple ceva bun cu Genisys.

[youtube=http://youtu.be/62E4FJTwSuc&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: