Nu sunt de acord cu țigara electronică în locurile cu fumatul interzis

By | April 15, 2015

Aseară a apărut pe vastul internet o filmare din troleu cu doi pensionari care-i administrează unei femei ce fumează din țigara electronică tradiționala palmă după ceafă. Nu vă uitați la clip dacă nu vă place violența sau limbajul de pensionari din ratb.

Tipii sunt imbecili fără pic de îndoială, din moment ce lovesc o femeie, chiar dacă nici ea n-are bun simț sau toate integratele în regulă. Dar ce încerc să spun aici este că nu mi se pare ok să se fumeze, chiar și țigară electronică, în spațiile în care fumatul este interzis.

Am asistat la o scenă asemănătoare între … culmea, tot o femeie, și paznicul de la un KFC. El îi explica frumos că nu se fumează în incintă, ea o ținea pe a ei cu țigarea electronică. Mă deranjează aerul de superioritate cu care fumătorii spun “e țigară electronică, nu-ți face nimic fumul.”.

Nici fumul din reclamele TV nu afectează și cu toate astea, reclamele la țigări sunt interzise. Nu este vorba despre fum, ci despre gestul în sine de a fuma. Pe care copii de exemplu îl pot imita. Şi mai este vorba și despre bun simț și conduita în societate. Şi ar mai putea fi vorba despre un detector de fum prea sensibil sau prost reglat.

Şi între noi fie vorba, ești degeaba dacă apelezi la asemenea mișmașuri pentru că nu ești în stare să te lași.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Nu sunt de acord cu țigara electronică în locurile cu fumatul interzis

  1. Dan Pavelescu

    Ca fost fumător și ca actual fumător de țigară electronică îți dau dreptate. Nici eu nu pun luleaua în bot în spațiile în care nu se fumează, mă abțin (și crede-mă, că la mine viciul a fost mare și bine implementat în sânge).
    Dar pe hodorogii ăia habotnici i-aș călca în picioare, cum morții lor să dea într-o femeie? Pe căcații ăia de cocalari care stau pe scara autobuzului și fumează viceroy de ce nu-i bate nimeni? Se umflă mușchii pe ei doar în fața femeilor neajutorate? Iar lipsa de reacție a călatorilor e de toată jena, m-aș pe el de popor român..

    Reply
    1. revo Post author

      Nu știu dacă ai văzut, dar la un moment dat, doi băieți se îmbrățișează trandru în jurul barei. Such love 😀
      Şi ți-am mai spus, lasă bre și și tigara aia electronică că nu-ți stă bine la etatea ta! Treci și tu pe pufarine sau ceva mai masculin.

  2. Dumitru

    Am fost destul de contrariat de respectivul filmulet. E plin internetul de el. Parerile sunt impartite si unele mai speciale ca altele. Pacat ca ei sunt exemplul pentru copii din ziua de azi.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: