O cursă amuzantă cu un Lyft condus de un șofer jamaican

By | August 8, 2018

Deocamdată nu am folosit decât Lyft, pentru că avem 5$ reducere la primele curse. La a doua cursă a venit la pick-up Philip, cu un Nissan Sentra.

Pe fundal, raggae.

Trecem de tradiționalul “Hi, how are you?” și ne întreabă de unde suntem. De regulă când spunem că suntem din România le dăm fatalitatea și se încheie conversația. Pănă și vameșul a crezut că “Romana” este numele nostru, nu cetățenia…

În fine.

  • We’re from Romania.

Urmează câteva secunde de tăcere, apoi…

  • Romania? That’s a country in Eastern Europe, right? Next to Bulgaria, right?

Dintre toate lucrurile, nu mă așteptam la asta. L-am întrebat dacă a fost în Europa și ne-a spus că doar puțin, prin Anglia. El ne-a întrebat dacă este periculos prin Eastern Europe și l-am liniștit spunându-i că nu. A urmat apoi întrebarea evidentă:

  • So, is weed legal in Romania?

  • Unfortunately, no.

  • Haha, you said unfortunately, you my man!

Și apoi a început să ne explice părerea lui despre marijuana și cum că doar ce nu este profitabil pentru Guvern este ilegal în America.

Am ajuns la destinație amuzați de discursul lui. De fapt, cel mai mult m-a amuzat contrastul dintre stereotipul care nu s-a confirmat – că nu știe nimeni unde-i România – și cel care s-a confirmat – afinitatea jamaicanilor pentru marijuana.

America, the land of endless possibilities 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “O cursă amuzantă cu un Lyft condus de un șofer jamaican

  1. Dax

    Suna asa… diferit rezonant mânios manelist manufacturat, ca un name of the game, daca mai punem si imnul intram in depresie total recall.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: