O idee interesantă de reduceri de la elefant.ro

By | October 1, 2014

Elefant.ro are astăzi o campanie de reduceri cu un mecanism interesant. Cel puțin eu nu am mai văzut asta la un magazin online de pe la noi. Pe scurt, poți beneficia de reduceri la orice produs dorești, cu condiția să-l adaugi în “Happy Wishlist” până azi la ora 14. După ora 14 se activează reducerea, care va dura până la miezul nopții.

happy_elefant

 

Nu mă aștept la reduceri mari, dar iluzia ideea de a-ți alege tu singur reducerea la produsul pe care ți-l dorești mi se pare că te face să te simți că ai control mai mare asupra a ceea ce cumperi. E bine și pentru ei, astfel îndeamnă lumea să le scotocească prin site și mai popularizează categoriile de produse necunoscute. Sunt curios dacă reducerile vor fi diferite pentru categorii diferite de produse.

Eu am comandat până acum de la ei o pereche de adidași Puma pentru alergare și un parfum. Când a venit pachetul cu adidașii n-am știu dacă să mă bucur că mi se potrivesc, sau să-mi pară rău că a murit un copac. Cutia era prea mare comporativ cu cea a adidașilor și spațiul gol era umplut cu coli albe d-alea groase și lucioase:

cutie_elefant

Din ce am văzut, au în general prețuri foarte bune la ceasuri (Timex, Casio, Seiko mai ales), parfumuri (mai ieftine decât la eMAG) și cărți.

Ah, și nu pot să nu observ câte similitudini sunt între badge-ul lor cu “Happy Wishlist” și logo-ul Amazon.com

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: