O nouă paranoia în comerțul online: produse resigiltate vândute ca noi

By | January 11, 2016

Acum că s-a elucidat misterul produselor cu prețul crescut , câinii de pază ai societății au o nouă distracție: produse resigilate și vândute ca noi. Deja am auzit șușoteli pe la colțuri: cumpărat telefon nou care avea deja niște poze în memorie, perie de păr care venea cu tot cu păr preinstalat, oală sub presiune care avea urme de ciorbă etc.

Din punctul de vedere al consumatorului, problema este că astfel de teorii sunt greu de demonstrat. Aici contează să cumperi de la un magazin care oricum este dispus să închidă rapid ochii pentru satisfacția clienților. De partea cealaltă, va fi foarte distractiv pentru oamenii care se ocupă de comunicare pentru diverse magazine atunci când vor încerca să combată glumițele proaste.

Nu spun că nu există și astfel de cazuri, inclusiv eu am pățit-o cu niște căști de la Azerty acum vreo patru ani. Spun doar că adevărul este întotdeauna undeva la mijloc și că n-ar trebui să credeți chiar toți panicarzii de pe internet. Şi în același timp, fiți vigilenți la rândul vostru.

Va fi încă un an interesant.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: