Oare oamenii de rând ce înțeleg din ce se întâmplă acum în țară?

By | November 27, 2017

Îmi pare rău că începem ziua de luni așa, dar de câteva luni mă macină întrebarea asta.

Au crescut prețurile la alimente, a crescut prețul carburantului, a crescut ROBOR-ul, au crescut implicit și ratele, a crescut euro la un maxim istoric, mediului privat i s-a pus în repetate rânduri sabia la gât, multinaționalele sunt în încurcătură, investițiile în țară s-au amânat sau anulat, a crescut datoria publică, au crescut împrumuturile, s-au deteriorat și relațiile cu UE și cele cu SUA, până și fundațiile sau ONG-urile care vor să facă bine au fost înfrânate.

În același timp, nu avem manuale, nu avem profesori, nu avem vaccinuri, medicamente, nu avem medici, nu avem infrastructură, nu avem autostrăzi, au fost eliberați infractori din închisori, au fost eliberați corupții pentru care s-au lucrat zeci de ani la dosare. Foarte mulți români au părăsit definitiv țara.

Oare omul de rând ce înțelege din toate acestea? Oare cei care au votat cu PSD înțeleg ce se întâmplă? Sau se bucură în continuare de cei 100 de lei primiți în plus la pensie?

Oare vor vota cu altcineva, sau vor cerși din nou o sută de lei la următoarele alegeri?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Oare oamenii de rând ce înțeleg din ce se întâmplă acum în țară?

 1. Mihai

  Depinde în ce cercuri se învârt oamenii respectivi. Dacă sunt fani Antena 3, probabil așteaptă schimbarea în bine, mai ales că România are o creștere economică record, nu?

  Reply
 2. Vlad

  20% din populatie au votat psd. Mai frustrant e cu cei 60% pe care i-a durut in cur sa mearga la vot.

  60% au ales ca nu le pasa ce se va intampla, atunci jigodile astea le respecta dorinta si se pisa pe tara.

  Reply
 3. C

  Sunt de acord cu comentatorii de mai sus.
  Si mai e un aspect – suntem prima tara in UE legat de procentul de saracie, ~25%
  Oamenii acestia se zbat sa traiasca de pe o zi pe alta; daca voteaza, vor vota pe cel/cea care le da efectiv ceva sa manance – nu conteaza principii, EU, coruptie, etc…

  Reply
 4. Calin

  Oamenii de rand incearca sa inteleaga …
  ..cum si eu incerc sa inteleg de ce ati inchis comentariile la subiectul ” Marlanii cu tigarile electronice vor continua sa fenteze legea” !?
  Faptul ca va citesc inseamna “fara indoiala … ? ” ca va apreciez si va respect …DAR sa jignesti o intreaga ” clasa” de oameni si sa inchizi dreptul la replica … e cel putin dezolant !
  …in spiritul libertatii de exprimare …

  Reply
  1. Revo Post author

   Le-am închis tocmai din cauză că peste tot în text am avut grijă să nu generalizez, ca să nu jignesc o clasă întreagă. Am spus că mi se par mârlani doar cei care le fumează în interior, în spații unde fumatul este interzis. Le-am lăsat un an deschise și în final m-am săturat de comentatori care se victimizau și care știau ei mai bine decât mine ce am vrut să zic.

 5. Calin

  Exact “FUMATUL” este interzis, adica tot ce are legatura cu FUMul…. orice altceva, de pilda vapori, NU se numeste FUMat ! nu se pacaleste nici o lege, legea este clara si ia in calcul si tigareta electronica ! …si ce e mai important: tot ceea ce nu este interzis este permis !
  Cu acelasi respect, un fost fumator, actualmente utilizator de tigareta electronica ( din motive medicale serioase cauzate de fumat )

  Reply

Spune-ți și tu părerea: