Oferta de toamnă de la TAROM (2019)

By | October 16, 2019

TAROM a publicat ieri oferta de toamnă, care este disponibilă până în perioada 15-20 octombrie 2019. Zborurile pot fi programate în perioada 01 noiembrie – 14 decembrie 2019 și 1 ianuarie – 31 martie 2020. Prețurile și destinațiile sunt următoarele:

  • 119 EUR, dus-întors pe rutele Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv;
  • 139 EUR, dus-întors pe rutele Bucureşti – Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Stockholm, Amsterdam, Bruxelles, Erevan, Salonic;
  • 159 EUR, dus-întors pe rutele Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Barcelona, Madrid, Londra.

În prețul biletelor intră un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg. Mai multe detalii pe site-ul TAROM.

Mă gândesc acum că biletele ar putea fi un pre-cadou frumos de Crăciun. Majoritatea târgurilor de Crăciun încep deja de pe 30 noiembrie, așa că ar fi 2 week-enduri potrivite pentru un city break. Vă recomand în acest sens o călătorie în orașele renumite pentru târguri de Crăciun: Munchen, Praga, Amsterdam, Bruxelles sau de ce nu … Londra?

Alternativ, n-ar fi rea o călătorie nici de mărțișor. În Atena, Istanbul, Roma, Tel Aviv, Cairo, Beirut, Barcelona și Madrid va fi cald și bine în acea perioadă. Noi am vizitat chiar și Bruges (cu plecare din Bruxelles) undeva pe la sfârșitul lui februarie și nu ne-a părut rău.

În altă ordine de idei,  săptămâna trecută tocmai ce am cumpărat bilete prin TAROM către Munchen. Fix în perioada în care s-ar fi aplicat promoția.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Oferta de toamnă de la TAROM (2019)

  1. Vlad

    Am luat buc-munchen, pentru ianuarie, cu Lufthansa cu 103 eur. E adevarat nu am bagaj de cala.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: